Món Esport
Ancelotti contradiu Benzema i molts aficionats del Madrid

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, ha concedit una roda de premsa prèvia a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei que el seu equip disputarà al seu estadi, el Santiago Bernabéu, contra el Futbol Club Barcelona, en una nova entrega dels clàssics. L’italià ha tractat un munt de temes relacionats amb el partit i, alhora, un molt candent: el premi The Best que Leo Messi ha guanyat per davant del madridista Karim Benzema.

Ancelotti ha estat preguntat per aquests premis de la FIFA i, en primer lloc, ha reafirmat la postura del Madrid: “Per a nosaltres no és gaire important”. Cal recordar que l’entitat merengue només va enviar una persona a la gala, el seu director de relacions institucionals, Emilio Butragueño, en ser conscients que no hi triomfarien tot i haver guanyat la UEFA Champions League passada.

Ancelotti: “És normal que Messi hagi guanyat el The Best”

Malgrat això, l’entrenador, com a bon home de futbol, ha anat més enllà i ha opinat de la condecoració que ha fet la FIFA, a través de les seves votacions, sent conscient del gran torneig que ha pesat en la decisió dels capitans o entrenadors de les seleccions d’arreu del món: “El Mundial va dir que l’Argentina va ser campiona del món merescudament. És normal que Leo Messi, el Dibu Martínez i Lionel Scaloni hagin guanyat aquest guardó“.

Leo Messi, amb el premi The Best | Europa Press
Leo Messi, amb el premi The Best | Europa Press

En primer lloc, el de Reggiolo ha demostrat una gran elegància, en acceptar que el The Best al millor entrenador de l’últim any i mig hagi anat a parar del seu homòleg argentí, Scaloni. Cal recordar que Ancelotti optava a guanyar, en estar nominat, també amb Pep Guardiola, i que tenia molts arguments per fer-ho, després de la consecució de la Lliga i la Champions de la temporada passada.

Tot i això, el més destacable és el que ha dit sobre Messi. Ancelotti ha acceptat i normalitzat que el de Rosario hagi guanyat el The Best i, en aquest sentit, hagi estat nomenat el millor futbolista del planeta. I això va precisament en contra direcció amb el sentiment de dues entitats del seu club. Per una banda, la seva màxima estrella, Karim Benzema.

El francès, que ja va guanyar la darrera Pilota d’Or, entregada abans del Mundial, no ha paït gens bé la derrota en detriment de Messi als The Best. Mentrestant, qui tampoc ho ha fet ha estat un gran sector de l’afició blanca. Això ha quedat demostrat quan David Alaba, madridista i alhora capità d’Àustria, ha rebut una allau de crítiques fortes per haver votat Messi.



Més notícies
Alexia Putellas, amb el premi The Best | FC Barcelona
El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Notícia: El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Comparteix
Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora del món
Karim Benzema, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
Benzema ataca la FIFA després de quedar per darrere de Messi al The Best
Notícia: Benzema ataca la FIFA després de quedar per darrere de Messi al The Best
Comparteix
El francès ha recordat tots els premis i assoliments que ha guanyat durant la temporada
David Alaba, jugador del Reial Madrid | Europa Press
El madridisme linxa un dels seus jugadors i el forcen a disculpar-se
Notícia: El madridisme linxa un dels seus jugadors i el forcen a disculpar-se
Comparteix
David Alaba, defensa del Reial Madrid, ha rebut una gran quantitat de crítiques pel vot d'Àustria a Messi pel The Best
Messi, Xavi i Laporta, durant una entrega de premis | UEFA
Novetats destacades en la relació entre Messi i Laporta
Notícia: Novetats destacades en la relació entre Messi i Laporta
Comparteix
No hi va haver la fotografia esperada a la gala dels premis The Best, però sí que hi ha hagut apropament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa