Dos catalans li pispen dos punts al Madrid (2-2)

El Madrid ha estat molt a prop de complicar-se la Lliga. De fet, els blancs no poden refiar-se gaire, ja que ara mateix tan sols tenen quatre punts d’avantatge sobre el Sevilla, que és el segon classificat. L’equip de Carlo Ancelotti no ha passat de l’empat contra l’Elx al Santiago Bernabéu. Tot i que aquest resultat no és gens bo per als madrilenys, poden donar gràcies. El Madrid perdia per 0-2 quan quedaven deu minuts de partit i ha aconseguit empatar al temps afegit.

La realitat és que l’equip madridista no ha merescut perdre, ja que ha xutat 23 vegades i el seu rival tan sols tres. Però el Madrid no ha aprofitat les seves ocasions i ho ha acabat pagant. El porter català de l’Elx, Edgar Badia, ha estat un corcó per als locals a la primera meitat i ha fet fins a tres aturades espectaculars per evitar que el blancs s’avancessin al marcador. L’equip d’Ancelotti estava completament negat de cara a porteria. Fins i tot, Benzema ha disposat d’un penal al minut 33, però ha xutat directament a fora. Abans del descans, l’Elx ha sorprès el Santiago Bernabéu en avançar-se per mitjà de Lucas Boyé. El davanter visitant ha aprofitat una bona centrada de Fidel per obrir el marcador amb una rematada de cap.

L’àrbitre ha tornat a assenyalar penal a favor del Madrid només començar la segona meitat, però des del VAR han advertit al col·legiat que Hazard s’havia deixat caure descaradament i que la pena màxima no existia. De Burgos Bengoetxea ha anul·lat el penal després de revisar la jugada al monitor del VAR. Els locals han seguit buscant la porteria rival sense èxit i al minut 76 l’Elx ha donat als blancs una lliçó d’efectivitat en convertir el seu segon xut entre els tres pals en el 0-2. El davanter català Pere Milla ha augmentat la diferència al marcador després de superar Courtois amb un xut creuat.

El cop semblava definitiu pel Madrid, però els blancs s’han fet grans enmig de l’adversitat. Al minut 82, De Burgos Bengoetxea del VAR per revisar unes mans a l’àrea visitant i ha assenyalat penal a favor dels locals. Luka Modric ha estat l’encarregat de transformar-lo. Al temps afegit, l’equip madrileny ha salvat un punt gràcies a un cop de cap de Militao a la sortida d’un córner.