Món Esport
Un exjugador del Madrid revela la cara oculta de Cristiano i Mourinho

La dupla portuguesa Cristiano Ronaldo-José Mourinho va liderar el Reial Madrid entre 2010 i 2013, en una època en la qual els merengues les van passar magres, ja que el Futbol Club Barcelona de Pep Guardiola arrasava per tot arreu on passava. El conjunt blanc només va poder aixecar una Lliga, una Copa i una Supercopa durant aquesta etapa, i això que amb Florentino Pérez de nou a la presidència es van portar jugadors del nivell de Karim Benzema, Xabi Alonso, Kaká, Ángel di María, Mesut Özil o Luka Modric. Tot i això, aquesta època es recordarà com un gran fiasco per al Madrid i amb el mític 5-0 al Camp Nou com a símbol de la gran superioritat que el Barça va exercir sobre el conjunt merengue temporada rere temporada.

L’anàlisi de Sami Khedira

Un dels altres fitxatges d’aquella etapa va ser el migcampista alemany Sami Khedira, que aleshores es trobava en un moment molt incipient de la seva carrera. Ara ja té 34 anys i des d’aquesta maduresa futbolística ha analitzat a ESPN l’època de Mourinho-Cristiano al Santiago Bernabéu. El cert és que la combinació dels dos portuguesos no surt gaire ben parada. Ha parlat de l’entrenador de Setúbal com una persona que no va ser capaç de gestionar “un vestidor ple d’egos”, que finalment “es va perdre”, perquè “la gent estava farta”. Ha assegurat que el Barça els va passar pel damunt i que els va costar moltíssim conviure amb aquesta rivalitat: “Va ser massa a nivell personal”. Tot i això, Khedira es mostra honest i sincer i reconeix que “aquell Barça és un dels millors equips de la història del futbol”.

Cristiano Ronaldo, “insegur” i “egoista”

Pel que fa a la descripció concreta que fa de Cristiano Ronaldo, el migcampista alemany el titlla d’“insegur” i “egoista”. Admet que és un gran futbolista, però parla d’ell durant la seva època al Reial Madrid com a una persona a qui li faltava “trobar la seva personalitat”. Khedira i CR7 també han coincidit posteriorment a la Juventus de Torí i l’alemany afirma que “continua sent un egoista, però ara és un líder”.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Notícia: Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Comparteix
El president de LaLiga ha assegurat que els fundadors d'aquest projecte "menteixen més que Putin"
Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid | Europa Press
Problemes per al Madrid dies abans de rebre el PSG
Notícia: Problemes per al Madrid dies abans de rebre el PSG
Comparteix
El mig del camp d'Ancelotti pot quedar molt minvat de cara a la transcendental tornada de Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa