Món Esport
El president del PSG carrega durament contra el Madrid de Florentino Pérez

Ja no és d’estranyar. La veritat és que les burles i crítiques de Nasser Al-Khelaifi, president del París Saint-Germain, a clubs com el Reial Madrid o el Futbol Club Barcelona s’està transformant en un costum. Un fet rutinari. I és que, en aquesta ocasió, Al-Khelaifi ha aprofitat que es trobava a l’Associació de Clubs Europeus (ECA) per atacar, un cop més, al Reial Madrid. El fet és que la UEFA encara està emprenyada per l’intent de la creació de la ‘Superlliga’ que volia muntar Florentino Pérez en el seu moment i això també situa en el mateix grup que la institució al president Al-Khelaifi, que des de l’any passat és el màxim responsable de l’ECA.

Al-Khelaifi ha tornat a carregar contra el Reial Madrid

Nasser Al-Khelaifi no ha trigat gaire a parlar del Reial Madrid. Ho ha fet amb un comentari on remarca que el club blanc és hipòcrita per la seva manera d’actuar a l’hora de guanyar títols europeus. “El més estrany és que celebrin guanyar la competició de clubs de la UEFA (la Champions). Saben que és la millor competició de clubs del món. És molt estrany que primer vagin contra aquesta existent i meravellosa competició i després ho celebrin quan la guanyen.”, ha dit públicament el president del París Saint-Germain.

La Superlliga va voler substituir la Champions

Des d’un principi, quan va néixer el projecte de la Superlliga impulsat per Florentino Pérez, va ser pensat com una competició que deixava de banda l’organització de la UEFA. Aquest fet va provocar que les discrepàncies entre els clubs que anaven a participar, Florentino Pérez i la UEFA no triguessin a sortir. És més, la majoria de clubs, a excepció del Reial Madrid, Futbol Club Barcelona i Juventus de Torí, van abandonar la idea poques hores després d’intentar iniciar la nova competició que volia crear el president del Reial Madrid. No obstant això, algun dels clubs més importants com el PSG mai es va afegir a la idea de Florentino, fet que la UEFA i l’ECA van veure amb bons ulls i van recompensar Al-Khelaifi amb el títol de màxim responsable de l’Associació de Clubs Europeus.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Notícia: El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Comparteix
Ronald Araujo pateix una lesió al tendó de l'adductor llarg de la cuixa dreta
Jules Koundé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Notícia: Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Comparteix
Koundé té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Roger Federer, durant el seu darrer partit de tenis | Europa Press
Roger Federer es retira entre llàgrimes de les pistes de tenis
Notícia: Roger Federer es retira entre llàgrimes de les pistes de tenis
Comparteix
Roger Federer es retira de les pistes després de jugar el seu darrer partit com a jugador professional
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
De Jong dona una gran alegria al Barça
Notícia: De Jong dona una gran alegria al Barça
Comparteix
Asseguren que el neerlandès accedirà a rebaixar-se el sou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa