Món Esport
El Madrid perd el cap i cent milions d’euros per un jove jugador francès

El Reial Madrid hauria arribat a un principi d’acord amb el Mònaco per fitxar aquest mercat de fitxatges vinent el jove migcampista francès Aurélien Tchouameni. Així ho ha informat el mitjà The Athletic que, a més, taxa el traspàs en 100 milions d’euros. 80 serien fixos, mentre que els 20 restants serien variables. Per tant, l’entitat campiona d’Europa incorporaria una de les grans promeses europees, si bé per un preu astronòmic.

Amb 22 anys, Tchouameni va començar la seva carrera al Girondins de Burdeus la temporada 2018/2019. Allà va despuntar amb molt bones actuacions i, després d’un curs i mig, el club monegasc el va signar. I ha sigut allà on s’ha consolidat. Casualitat o no, l’equip del principat ha redreçat el vol just quan ha tingut el jugador a la seva plantilla. Després de dues temporades pèssimes, en les quals ha arribat a flirtejar amb el descens a la Segona Divisió, amb incorporacions com la d’aquest futbolista ha tornat a classificar-se, dos cops seguits, per a la Champions.

Tchouameni és molt polivalent. Això sí, acostuma a jugar en un doble pivot. Ho ha fet al Mònaco i ho fa a la selecció francesa absoluta, amb la qual ja ha debutat. En els dos darrers compromisos dels gals, contra Dinamarca i Croàcia i corresponents a la UEFA Nations League, ha fet parella amb el gran N’Golo Kanté, del Chelsea.

El paper de Tchouameni al Madrid

Si es confirma el moviment, caldrà veure el seu paper. Tot apunta que serà semblant al que ha tingut el seu compatriota Éduardo Camavinga aquest curs. De fet, a Madrid ja somnien amb un mig del camp hereu del format per Carlos Casemiro, Toni Kroos i Luka Modrić, que els ha dut a guanyar cinc Champions en les darreres nou temporades (si bé el segon es va perdre la primera d’aquestes, en arribar l’estiu següent). És a dir, somnien amb un mig del camp de present i especialment futur, format per l’esmentat Tchouameni, per Camavinga i per Fede Valverde.

Per tant, el Madrid s’estaria assegurant completar una plantilla temible. Si bé finalment no ha aconseguit fitxar Kylian Mbappé, fins ara, amb la incorporació del defensa Antonio Rüdiger i la possible incorporació de Tchouameni, l’equip estaria pujant el seu nivell considerablement. De fet, parlant de Mbappé, el Madrid també s’apuntaria una nova victòria sobre el seu equip, el Paris Saint-Germain. I és que tal com ha explicat Món Esport, els parisencs pretenien fitxar Tchouameni, però aquest ja hauria escollit l’equip entrenat per Carlo Ancelotti.



Més notícies
Mauricio Pochettino, entrenador de futbol | Europa Press
Pochettino explica la veritat del seu possible fitxatge pel Barça
Notícia: Pochettino explica la veritat del seu possible fitxatge pel Barça
Comparteix
El seu nom va sonar amb força com a substitut d'Ernesto Valverde l'any 2020
Rafinha Alcántara, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Al Barça li caurà una milionada del cel
Notícia: Al Barça li caurà una milionada del cel
Comparteix
El club blaugrana rebrà entre tres i cinc milions d'euros del traspàs de Rafinha Alcántara del PSG a la Reial Societat
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta idea un pla per no caure en els mateixos errors que Bartomeu
Notícia: Laporta idea un pla per no caure en els mateixos errors que Bartomeu
Comparteix
El president del Barça imposarà un límit salarial que cap jugador podrà creuar
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Lewandowski mostra rebuig cap al Bayern i només pensa en el Barça
Notícia: Lewandowski mostra rebuig cap al Bayern i només pensa en el Barça
Comparteix
Les declaracions del davanter polonès són cada vegada més lapidàries

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa