Món Esport
El Madrid es queixa de l’arbitratge, tot i l’escàndol de l’últim partit
  • CA

Carlo Ancelotti, entrenador del primer equip masculí del Reial Madrid, ha sorprès amb unes declaracions en les quals s’ha queixat de l’arbitratge rebut durant el 2021. Concretament, ha lamentat el fet que al conjunt blanc només li hagin assenyalat dos penals a favor en tot l’any, amb unes paraules que no amaguen cap part de queixa, i que a la vegada funcionen com a mètode de pressió als pròxims col·legiats que dirigeixin partits del Madrid: “No crec que sigui normal que només hàgim llançat dos penals durant el 2021, però això és el que ha passat. Esperem tenir més sort el 2022”.

Si bé és certa aquesta dada que subratlla Ancelotti, cal tenir en compte que no és una excepció per als blancs. De fet, si tenim en compte els números d’aquesta temporada, el Madrid només ha pogut llançar un penal, però és que el Sevilla, l’Atlètic de Madrid i el Vila-real, tres dels altres clubs amb més nivell de la Lliga, es troben en la mateixa situació. En canvi, Ancelotti no ha dit respecte als penals que li han assenyalat en contra aquesta temporada, que només ha estat un, cosa que el situa com un dels equips més afavorit per l’arbitratge en aquest sentit.

El que és més polèmic, però, és que aquestes declaracions d’Ancelotti arriben després de l’empat contra el Cadis al Santiago Bernabéu, partit en el qual el Madrid va rebre un regal arbitral descarat. A la primera meitat, Carlos Henrique Casemiro va cometre una entrada criminal, per darrere i a l’altura del bessó, contra un rival, Iván Alejo. Per aquesta falta només va veure la targeta groga i posteriorment va fer més entrades que podrien haver-li costat la segona. Fins i tot el madridisme reconeixia a les xarxes socials que Casemiro hauria d’haver estat expulsat per això. El tècnic del Madrid, però, no ha recordat aquest fet.



Més notícies
Casemiro, durant el partit contra el Cadis | Europa Press
El Madrid ensopega i talla la seva ratxa, tot i els regals arbitrals (0-0)
Notícia: El Madrid ensopega i talla la seva ratxa, tot i els regals arbitrals (0-0)
Comparteix
El Cadis suma un punt valuós al Santiago Bernabéu gràcies a un gran partit del porter Ledesma
Kylian Mbappé, jugador del PSG | PSG
El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Notícia: El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Comparteix
El director esportiu del club francès reconeix que les relacions amb el jugador no passen per un bon moment

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Escandell i Tort a desembre 21, 2021 | 17:35
    Pere Escandell i Tort desembre 21, 2021 | 17:35
    El Madrid es queixa dels arbits com fan el reste de equips inclòs el barça. No busqueu tres peus al gat,se os veu el llautó
    • Icona del comentari de: Joan Pol Alcaraz Rodergas a desembre 21, 2021 | 18:38
      Joan Pol Alcaraz Rodergas desembre 21, 2021 | 18:38
      Mai no hem amagat cap queixa arbitral del Barça: https://monesport.cat/barca/nova-queixa-formal-barca-criteris-var-182080/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa