Món Esport
El Madrid ensopega i talla la seva ratxa, tot i els regals arbitrals (0-0)
  • CA

El primer equip masculí de futbol del Reial Madrid no ha pogut superar el mur defensiu que ha plantat el Cadis i, sobretot, la gran actuació del porter Jeremías Ledesma, i ha tallat la seva gran ratxa de resultats amb un empat al Santiago Bernabéu (0-0). Els blancs encadenaven fins a deu victòries consecutives i els andalusos semblaven un rival fàcil, però entre les baixes pel brot de coronavirus a la plantilla i el bon paper dels gaditans, el Madrid no ha pogut treure res de bo d’aquest duel. Ara, els merengues continuen sent els líders, però el Sevilla es troba a sis punts i té un partit menys, així que podria acabar l’any a només tres punts dels de Carlo Ancelotti i s’erigeix en el seu perseguidor principal.

Ara bé, no es pot dir que el Madrid no hagi tingut arguments per guanyar el partit contra el Cadis. A la primera meitat no han tingut gairebé cap oportunitat, més enllà d’un xut llunyà de Federico Valverde que ha rebutjat Ledesma. El seu argument principal al primer temps, però, ha estat l’àrbitre, Jaime Latre, que ha perdonat una targeta vermella claríssima a Carlos Henrique Casemiro, quan ha fet una entrada criminal per darrere i a l’altura del bessó a Iván Alejo. Afortunadament per al futbolista del Cadis, el migcampista brasiler no ha connectat del tot amb la seva cama, però podria haver-lo deixat lesionat per una llarga temporada. L’entrada només ha estat castigada amb una groga, cosa que fins i tot el madridisme admet a les xarxes socials que ha estat un regal. A més a més, Casemiro ha fet mèrits suficients més endavant per veure la segona i ser expulsat.

En qualsevol cas, el Madrid s’ha plantat injustament amb onze jugadors al segon temps i aleshores sí que ha començat el setge a la porteria gaditana i l’exhibició de Ledesma i la defensa andalusa. Els blancs ho han intentat de totes les maneres, fins i tot amb un Eden Hazard especialment inspirat, però res de res. Als minuts finals, el Madrid ha apostat per la pilota aturada per trencar l’empat, però totes les rematades que trobaven porteria, xocaven amb Ledesma abans d’acabar al fons de la xarxa. El veterà Álvaro Negredo també ha tingut una ocasió clara per enviar els tres punts cap a Cadis.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | PSG
El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Notícia: El PSG dona pistes sobre el futur de Kylian Mbappé
Comparteix
El director esportiu del club francès reconeix que les relacions amb el jugador no passen per un bon moment
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Atlètic de Madrid
Luis Suárez insulta Simeone després de ser substituït
Notícia: Luis Suárez insulta Simeone després de ser substituït
Comparteix
L'uruguaià no va encaixar gens bé que el tècnic l'enviés a la banqueta al minut 57

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa