Luis Suárez insulta Simeone després de ser substituït

L’Atlètic de Madrid no està signant una bona primera volta de Lliga. L’equip matalasser se situa cinquè amb 29 punts, a un de la zona Champions i a tretze del lideratge que ostenta el Reial Madrid. El conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone va signar la seva enèsima decepció aquesta temporada el passat dissabte al camp del Sevilla. Els madrilenys van perdre per 2-1 i es van complicar encara més les seves opcions de ser campions de Lliga.

El moment més polèmic del duel entre l’Atlètic de Madrid i el Sevilla va arribar al minut 57 quan Simeone va decidir retirar del camp a Luis Suárez per fer entrar Matheus Cunha. El davanter uruguaià no va encaixar gens bé la seva substitució i va fer una cara de pocs amics en veure que el quart àrbitre aixecava el cartell electrònic amb el seu dorsal. A més, les càmeres de GOL van captar com l’atacant xiuxiuejava les paraules “pelotudo de merda, sempre igual”.

El motiu del descontentament de Luis Suárez és que tan sols ha disputat un partit complet en els últims dos mesos i mig. Simeone sempre opta per substituir-lo a la segona meitat i això no ajuda a l’uruguaià a posar fi a la seva sequera golejadora. El davanter no fa cap gol des del 7 de novembre.

Suárez va viure a Sevilla la seva substitució més matinera per decisió tècnica d’aquesta temporada. El sud-americà va disputar 57 minuts, sent aquesta la tercera vegada en aquest curs en què el davanter és reemplaçat abans que es compleixi l’hora de partit. Tot i l’emprenyada de l’atacant amb Simeone, s’ha de reconèixer que el tècnic argentí està atorgant moltíssims minuts a Suárez durant aquesta temporada. L’exblaugrana ha disputat els 23 partits oficials de l’Atlètic de Madrid aquesta temporada i en setze d’ells ho ha fet com a titular. Per tant, l’atacant no pot queixar-se de manca de confiança per part del tècnic.