Món Esport
Un final boig i polèmic condemna el Girona a La Ceràmica (1-0)

El Girona FC ha caigut a l’estadi de La Ceràmica davant el Vila-real. Els homes de Míchel no han quallat un bon partit, però han tingut ocasions -a la primera meitat, sobretot- per fer algun gol. Ara bé, a la represa, els locals han dominat la possessió i Paulo Gazzaniga ha hagut de fer més d’una intervenció de mèrit. Els blanc-i-vermells no han trobat resposta al setge local i no han generat perill. Encara menys quan, a la recta final, Santi Bueno ha vist la segona targeta groga i ha deixat els catalans amb un home menys. Els últims minuts s’han convertit en un exercici de resistència dels gironins, fins que Carlos del Cerro Grande ha xiulat un penal al minut 93. Gazzaniga s’ha convertit en l’heroi momentani del matx aturant el penal a Gerard Moreno. Quan semblava que el duel acabaria en empat, l’àrbitre ha tornat a xiular un penal pels groguets, al minut 99. En aquesta ocasió, Dani Parejo no ha perdonat i ha deixat el Girona amb un pam de nas.

Ocasions per als dos equips, però domini groguet

La primera acció li podria haver costat molt cara al Girona i és que Santi Bueno ha vist la targeta groga per una falta sobre Yeremi Pino, però els jugadors locals demanaven l’expulsió. Poc després, Aleix García ha provat sort amb un xut llunyà que gairebé sorprèn Pepe Reina. El Vila-real ha començat a generar perill i Paulo Gazzaniga ha hagut de realitzar dues bones intervencions a xut de Pino i Álex Baena. Cristhian Stuani ha desaprofitat una ocasió molt clara per avançar als gironins, però no ha pogut rematar amb encert. Deu minuts abans del descans, el porter del Girona ha salvat un gol cantat d’Aissa Mandi. Hi ha hagut ocasions per als dos conjunts, però les dels groguets han estat molt més clares. En qualsevol cas, s’ha arribat al descans amb empat a zero.

Arnau Martínez, durant el partit a La Ceràmica | @gironacf
Arnau Martínez, durant el partit a La Ceràmica | @gironafc

Del Cerro Grande xiula dos penals en contra del Girona

A la segona part, Toni Villa ha tingut una bona oportunitat per avançar els gironins, però Pau Torres ha refusat amb una bona acció defensiva. Les revolucions i la intensitat de la primera meitat han disminuït a la represa i cap dels dos equips ha arribat amb perill als primers compassos. Rodrigo Riquelme ha rematat malament una centrada de Toni Villa i Gerard Moreno ha contestat amb un xut llunyà que ha refusat Gazzaniga. La pilota ha passat a peus del Vila-real i el Girona ha decidit defensar-se i buscar algun contraatac. Al minut 79, Bueno ha vist la segona targeta groga per una clara falta i ha deixat els catalans amb un home menys a la recta final del matx. L’expulsió ha provocat que els homes de Míchel tinguessin clar que calia conservar el punt. A l’afegit, Oriol Romeu ha comès penal, però Gazzaniga s’ha convertit en l’heroi gironí aturant la pena màxima a Gerard Moreno. A l’última jugada del partit, el col·legiat ha tornat a xiular penal en contra del Girona i, aquesta vegada, Parejo l’ha convertit. Un final molt dur per als gironins.



Més notícies
Viktor Tsygankov, durant un partit amb la selecció ucraïnesa | Europa Press
El Girona anuncia el fitxatge d’un prometedor davanter ucraïnès
Notícia: El Girona anuncia el fitxatge d’un prometedor davanter ucraïnès
Comparteix
Viktor Tsygankov s'ha convertit en nou jugador blanc-i-vermell fins a 2027
Nico Laprovittola, jugador del Barça | @fcbbasket
El Girona encadena el tercer triomf i el Barça guanya sense brillar a l’ACB
Notícia: El Girona encadena el tercer triomf i el Barça guanya sense brillar a l’ACB
Comparteix
El Manresa es queda a prop de la victòria a València i la Penya lluita però cau davant Baskonia
Cristhian Stuani, celebrant el seu gol contra el Sevilla | @gironafc
El Girona més tossut remunta i fa vibrar Montilivi (2-1)
Notícia: El Girona més tossut remunta i fa vibrar Montilivi (2-1)
Comparteix
Yangel Herrera, per segona jornada consecutiva, ha aconseguit el gol decisiu del matx
Miguel Gutiérrez, centrant davant Martin Braithwaite a l'Espanyol-Girona | @gironafc
La Lliga denuncia els càntics de l’afició durant l’Espanyol-Girona
Notícia: La Lliga denuncia els càntics de l’afició durant l’Espanyol-Girona
Comparteix
Un sector de l'afició perica va insultar els gironins, però també el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa