El VAR li torna al Girona els dos punts que li havia tret (2-2)

El Girona ha empatat a dos al camp del Valladolid. L’equip de Míchel s’ha avançat a la primera meitat gràcies a un gol de Bernardo en una jugada de pilota aturada. Tot i això, Sergio León ha igualat el partit just després del descans i Morcillo ha culminat la remuntada local al tram final del duel amb un gol fantasma. Samu Sáiz ha aconseguit rescatar un punt pels catalans des del punt de penal. El Girona se situa cinquè de manera provisional i, per tant, continua en posicions de play-off d’ascens.

El Valladolid ha assetjat la porteria gironina durant els primers minuts del partit. El Yamiq ha estat a punt d’inaugurar el marcador només començar el matx amb una rematada de cap que ha marxat fregant el pal. Tot seguit, Aguado ha enviat la pilota molt a prop del travesser després d’una centrada de Plata des de la línia de fons. Poc després, Juan Carlos ha hagut de lluir-se per evitar el gol de Weismann, que ha xutat amb potència a l’interior de l’àrea.

La primera ocasió pel Girona ha arribat al minut 28. Borja García ha disparat molt a prop del pal després de rebre una bona centrada d’Stuani. Els catalans han millorat durant els minuts previs al descans. El mateix Stuani ha estat a punt de desfer l’empat amb un cop de cap a la sortida d’un córner, però la pilota no ha entrat per ben poc. Just abans del descans, Pol Lozano ha servit una falta de forma magistral i Bernardo ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa amb una gran rematada de cap.

Els locals han buscat l’empat des del començament de la segona meitat i han trigat ben poc a veure recompensat el seu esforç. Sergio León ha caçat un refús a l’àrea gironina i ha batut Juan Carlos amb un xut creuat. Tot seguit, el Girona ha estat a punt d’avançar-se de nou després d’una gran jugada individual de Samu Sáiz que ha definit Borja García amb un tir que ha sortit fregant el travesser. Poc després, Weismann ha enviat la pilota al pal per mitjà d’una rematada de cap. El mateix davanter ha obligat Juan Carlos a lluir-se al minut 78 després de caçar una pilota morta a l’interior de l’àrea.

El Valladolid ha aconseguit capgirar el marcador a les acaballes del partit. Juan Carlos ha desviat una centrada d’Anuar i Morcillo ha aprofitat el refús per marcar el segon dels locals. En un principi, l’àrbitre ha considerat que la pilota no havia travessat la línia de gol, però des del VAR han advertit al col·legiat que l’esfèric sí havia entrat a la porteria. El VAR ha acabat tornant al Girona els dos punts que li havia tret. L’àrbitre ha anat al monitor a revisar un penal absurd d’El Yamiq sobre Arnau Martínez i ha decidit assenyalar la pena màxima. Samu Sáiz ha estat l’encarregat d’aprofitar l’oportunitat d’empatar al minut 89.

Casemiro, juagdor del Madrid | Reial Madrid CF
Un Madrid erràtic es complica la Lliga tot i rebre un favor arbitral (0-0)
Notícia: Un Madrid erràtic es complica la Lliga tot i rebre un favor arbitral (0-0)