Món Esport
Un Madrid erràtic es complica la Lliga tot i rebre un favor arbitral (0-0)
  • CA

El Reial Madrid no ha passat de l’empat a zero al camp del Vila-real. Els madridistes han anat de menys a més en aquest partit i han disposat de nombroses ocasions per inaugurar el marcador. Tot i això, l’equip de Carlo Ancelotti no ha estat capaç d’inaugurar el marcador en un duel que haurien d’haver acabat amb un jugador menys. Ara, el Madrid està només quatre punts per sobre del Sevilla que és el segon classificat. A més, el Barça podria retallar la seva distància respecte a la primera posició a deu punts si guanya els dos partits que té pendents. Cal recordar que els blaugranes han disputat dos duels menys que els madrilenys a la Lliga.

El matx ha estat molt disputat durant els primers minuts, però el Vila-real ha disposat de la primera gran ocasió del partit. Danjuma ha provat un xut potentíssim a l’interior de l’àrea que s’ha estavellat al travesser. Poc després, el perill ha arribat a la porteria contrària. Vinicius ha realitzat un tir molt ben col·locat que ha marxat molt a prop del pal.

Marco Asensio hauria d’haver estat expulsat al minut 30 de partit. El jugador del Madrid ha trepitjat el turmell d’Iborra quan el futbolista local intentava driblar el madridista. No obstant això, el col·legiat tan sols ha mostrat la targeta groga. Abans del descans, Bale ha estat a punt de marcar aprofitant una centrada de Casemiro, però Rulli ha impedit el gol amb una gran estirada. Bale ha tornat a jugar aquest dissabte després de cinc mesos i mig d’ostracisme per culpa de lesions i decisions tècniques.

Bale ha tornat a fregar el gol als primers minuts del segon temps. El davanter ha disparat amb molta potència i la pilota ha impactat al travesser després d’un refús de Rulli. El porter argentí ha fet dues grans aturades més tot seguit. Primer, en una jugada d’un contra un davant Vinicius i després a una nova rematada de Bale a l’interior de l’àrea. L’única ocasió clara del Vila-real a la segona part ha estat propiciada per un mal refús de Marcelo que Courtois ha hagut de desviar amb una gran aturada quan es dirigia cap a l’escaire de la porteria blanca.

El Madrid ha tingut la millor ocasió del partit al temps afegit. Jovic ha intentat batre Rulli amb un xut de vaselina i la pilota s’ha estavellat al travesser. El refús li ha caigut a Nacho que ha xutat sense porter, però Aurier ha refusat la pilota sobre la línia de gol tot i estar de genolls a terra. Per tant, els blancs han hagut de conformar-se amb l’empat.



Més notícies
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol respon a la polèmica sobre ‘Els segadors’
Notícia: L’Espanyol respon a la polèmica sobre ‘Els segadors’
Comparteix
L'equip català deixa clar que el seu himne és l'únic que representa el club i els seus aficionats
Baralla entre jugadors del Porto i l'Sporting
VÍDEO: Brutal baralla a Portugal amb l’exmadridista Pepe implicat
Notícia: VÍDEO: Brutal baralla a Portugal amb l’exmadridista Pepe implicat
Comparteix
Cinc futbolistes van ser expulsats, entre els quals es troba l'exjugador del Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa