Món Esport
VÍDEO: Brutal baralla a Portugal amb l’exmadridista Pepe implicat

El clàssic de la lliga portugesa entre el Porto i l’Sporting de Lisboa a l’Estadi do Dragao (Oporto) va acabar com el rosari de l’aurora. Tots dos equips van protagonitzar un partit molt emocionant que va acabar amb empat a dos gols. El conjunt lisboeta es va avançar al marcador gràcies a les dianes de Paulinho i Nuno Santos, però Fabio Vieira va permetre als locals retallar distàncies abans del descans. El capità de l’Sporting, Sebastián Coates, va ser expulsat als primers minuts de la segona meitat per doble amonestació. Els dracs van aprofitar la superioritat numèrica per igualar el marcador al minut 78 per mitjà de Taremi. L’equip visitant va deixar escapar una oportunitat de retallar distàncies respecte al lideratge. El Porto continua com a primer classificat de la lliga portuguesa amb sis punts més que els lisboetes.

Un cop finalitzat el partit, Palhinha, futbolista de l’Sporting, va encarar-se amb Marchesín, porter del Porto que no va disputar cap minut del duel. El jugador portuguès va tocar lleugerament la cara del meta local. Marchesín va exagerar moltíssim l’agressió llençant-se a terra, però es va aixecar ràpidament de forma violenta per anar a buscar Palhinha. A partir d’aquest moment, es va desencadenar una batussa entre jugadors de tots dos equips on va haver-hi moltes empentes, intents d’agressió, insults i amenaces. Fins i tot, algunes aplegapilotes del Porto es van veure implicats en aquesta baralla.

Enmig del caos, l’àrbitre va ensenyar la targeta vermella a Palhinha i Marchesín, però no van ser els únics sancionats. El jugador del Porto i exmadridista Pepe va ser un dels jugadors que més alterats va mostrar-se durant aquesta batussa. El defensa va encarar-se amb un rival just després de queixar-se a l’àrbitre en reiterades ocasions. Finalment, el col·legiat va decidir mostrar-li la targeta vermella. Tabata, jugador de l’Sporting també va rebre una vermella directa. En total, el partit va acabar amb cinc jugadors expulsats. Excepte Coates, que va ser expulsat durant el partit per doble amonestació, els altres quatre jugadors que van rebre una targeta vermella queden pendents de conèixer l’abast de les seves sancions.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
La festa sorpresa per impedir el fitxatge de Haaland pel Barça
Notícia: La festa sorpresa per impedir el fitxatge de Haaland pel Barça
Comparteix
Adidas vol arribar a un acord amb el noruec que facilitaria la seva arribada al Madrid
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol respon a la polèmica sobre ‘Els segadors’
Notícia: L’Espanyol respon a la polèmica sobre ‘Els segadors’
Comparteix
L'equip català deixa clar que el seu himne és l'únic que representa el club i els seus aficionats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa