Món Esport
Els dos grans objectius del Girona al mercat de fitxatges

El Girona Futbol Club ha assolit amb èxit el gran repte de tornar a la Primera Divisió en el seu tercer intent consecutiu. Després de cinc Playoffs frustrats, els blanc-i-vermells han aconseguit classificar-se per a la categoria d’elit del futbol estatal a través del format de la promoció i l’alegria a Girona és majúscula. Tanmateix, ara que ja han passat diverses setmanes de la celebració de l’ascens, arriba un repte encara més difícil: crear un equip competitiu per obtenir la permanència la temporada vinent i fer-se forts a la Primera Divisió.

El full de ruta de Quique Cárcel

Després d’una entrevista de Quique Cárcel, director esportiu del club, amb Món Esport, s’extreuen diverses conclusions molt interessants i reveladores sobre els objectius del Girona en aquest mercat de fitxatges. El més important és que la secretaria tècnica de l’entitat blanc-i-vermella considera que la columna vertebral de l’equip ha de ser la mateixa de la temporada passada. Es considera que amb futbolistes com Stuani, Arnau, Juan Carlos, Juanpe, Aleix, Samu, Borja i companyia, és a dir, els titulars del darrer curs, ja es pot parlar d’un onze vàlid per a la Primera Divisió. Això sí, la idea consistirà a reforçar totes les posicions per generar competència entre els jugadors i obtenir una plantilla forta i ben armada.

Quique Cárcel, director esportiu del Girona, durant l'entrevista amb Món Esport | Jordi Play
Quique Cárcel, director esportiu del Girona, durant l’entrevista amb Món Esport | Jordi Play

Així encara el Girona el mercat de fitxatges

Per això cal tenir en compte que el Girona no perdrà el cap amb els fitxatges (que es començaran a anunciar ben aviat), i no buscarà una reforma completa de l’equip. Els dos grans objectius de Quique Cárcel seran incorporacions estratègiques de jugadors que necessitin una oportunitat, sigui perquè venen de fer una mala temporada, o sigui perquè són joves i necessiten un lloc on fer el salt al futbol d’elit. És el clar exemple del que s’ha anat fent fins ara amb futbolistes com Pol Lozano o Álex Baena. Per tant, que ningú no esperi fitxatges de grans noms en el retorn del Girona a la Primera Divisió. El club, juntament amb l’entrenador, Míchel Sánchez, continuarà fent les coses de la mateixa manera que ha fet fins ara, perquè ha quedat demostrat que és la recepta de l’èxit d’aquesta entitat.

Les declaracions de Quique Cárcel a Món Esport

“Els que tenen recursos econòmics més amplis, poden escollir i aspirar a comprar els jugadors que vulguin. En canvi, la nostra idea consisteix a tenir les coses molt clares. Coneixem molt bé el mercat per saber quins futbolistes no han tingut una bona temporada i així poder-los donar una oportunitat de capgirar la seva carrera esportiva. La nostra identitat coincideix amb la del Manchester City, el nostre partner, i tenim un entrenador que ho pot dur a terme. També creiem en la gent jove i en oferir-los un espai per fer el salt a la Primera Divisió.”



Més notícies
Quique Cárcel, director esportiu del Girona | Jordi Play
Quique Cárcel: “L’objectiu del Girona serà salvar la categoria com sigui”
Notícia: Quique Cárcel: “L’objectiu del Girona serà salvar la categoria com sigui”
Comparteix
El director esportiu del Girona atén Món Esport i analitza la confecció de la plantilla de la temporada vinent en un dels moments més intensos del mercat de fitxatges
Detall de l'equipació de la senyera del Girona 2012-2013 | Girona FC
El Girona lluirà l’equipació de la senyera en el seu retorn a Primera
Notícia: El Girona lluirà l’equipació de la senyera en el seu retorn a Primera
Comparteix
El club ha dissenyat unes samarretes molt atractives per celebrar l'ascens
Cristhian Stuani, davanter del Girona | Europa Press
Stuani fa una declaració d’amor al Girona davant l’interès d’altres clubs
Notícia: Stuani fa una declaració d’amor al Girona davant l’interès d’altres clubs
Comparteix
El davanter uruguaià ha confirmat que continuarà a l'equip català malgrat rebre ofertes de l'Uruguai
Jugadors del Girona | Girona FC
El Girona puja a Primera trencant amb la maledicció del Playoff (1-3)
Notícia: El Girona puja a Primera trencant amb la maledicció del Playoff (1-3)
Comparteix
El Girona guanya a Tenerife per tres gols a un i torna a Primera Divisió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa