Món Esport
VÍDEO | L’emocionant gest del tècnic madrileny del Girona amb el català
  • CA

Míchel Sánchez, entrenador del primer equip masculí del Girona Futbol Club, ha sorprès tots els periodistes quan, durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa contra el Calvo Sotelo de Puertollano, ha respost la seva primera pregunta en català. Míchel, nascut a Madrid el 1975, va arribar al Girona el mes de juliol d’aquest mateix any 2021, cosa que significa que no fa ni cinc mesos que és a Catalunya. Tot i això, el seu esforç per aprendre el català ha estat majúscul, ja que en aquest poc temps no només ha fet les classes necessàries, sinó que s’ha atrevit a deixar-se anar públicament en una roda de premsa.

“El desembre tenim moltes baixes. Nahuel avui es fa proves i veurem quin és el temps de baixa”. Tot i que després ja no ha pogut continuar i s’ha passat al castellà, aquestes primeres paraules en català de Míchel han generat una grandíssima aprovació entre l’afició del Girona, que ha agraït aquest gest del tècnic madrileny a qui encara li agafaran més afecte després d’aquesta roda de premsa. L’equip ha millorat molt pel que fa al joc des de l’arribada del nou entrenador, però aprenent el català ja ha fet un pas de gegant per convertir-se en una figura històrica del Girona, si l’equip continua avançant a bon ritme.

Si bé és cert que el Girona no va començar la Lliga amb bon peu, el mateix Míchel va insistir en moltes ocasions que només era qüestió de temps, ja l’equip estava jugant bé. I dit i fet. Després d’una mala ratxa d’empats i derrotes, els catalans van fer un canvi de xip després de la victòria molt patida contra el Fuenlabrada i des d’aleshores han sumat dotze punts dels divuit possibles. Els blanc-i-vermells van estar en zona de descens durant una llarga temporada, però ara només es troben a tres punts del play-off d’ascens.



Més notícies
Leo Messi, durant un entrenament | Europa Press
Revelada una estafa multimilionària a Messi
Notícia: Revelada una estafa multimilionària a Messi
Comparteix
L'argentí va comprar un hotel de Sitges per 30 milions d'euros que tenia una ordre d'enderrocament
Pedri González, amb el Trofeu Kopa | @pedrigonzalez
Pedri convida tot el Barça a un sopar de conjura
Notícia: Pedri convida tot el Barça a un sopar de conjura
Comparteix
El futbolista canari ha volgut celebrar el Trofeu Kopa amb els seus companys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa