Món Esport
Revelada una estafa multimilionària a Messi

El futbolista argentí Leo Messi va ser víctima d’una estafa multimilionària l’any 2017, segons ha revelat El Confidencial. Concretament, l’aleshores jugador del Futbol Club Barcelona va comprar l’hotel MiM de Sitges, gestionat per Majestic, a canvi de 30 milions d’euros. El que no sabia l’argentí, cosa que li va ocultar el propietari que hi havia hagut fins al moment, Francisco Sánchez Rodríguez, és que aquell mateix any li havien comunicat que l’edifici havia de ser enderrocat i que, de fet, ja existia una ordre judicial de demolició, la qual l’Ajuntament de Sitges ja havia demanat que s’executés, tot i que al dia d’avui continua sense haver-se fet efectiva.

L’edifici de l’hotel MiM té uns balcons que sobresurten fins a dos metres de la façana, cosa que incompleix la normativa urbanística de la ciutat del Garraf. No es poden eliminar només aquests balcons, ja que tenen la seva arrel a l’estructura de l’edifici. Per tant, per poder-los corregir i fer que entrin dins de la legalitat, s’ha d’enderrocar l’edifici sencer. El Confidencial revela un text escrit pel mateix Sánchez Rodríguez a l’Ajuntament de Sitges, en el qual ell mateix afirma que “és impossible enderrocar únicament els elements sortints, ja que se sustenten a l’estructura de l’edifici”.

Ara bé, quan Sánchez Rodríguez va vendre l’hotel a Messi, cosa que va passar després que redactés aquest text en el qual afirmava que s’havia d’enderrocar tot l’edifici, va mentir deliberadament, ja que en les escriptures notarials, també revelades per El Confidencial, redactava el següent: “No existeixen procediments sancionadors per causes urbanístiques, ni procediments de restauració de la legalitat urbanística en relació amb l’hotel”. Actualment, Sánchez Rodríguez nega que hi hagi cap ordre d’enderrocar els balcons i, per tant, tot l’edifici, però l’Ajuntament de Sitges insisteix que hi ha una sentència i que es durà a terme, tot i que s’està estudiant com fer-ho per la complexitat tècnica que requereix.Més notícies
Leo Messi, amb la Pilota d'Or | Europa Press

El madridisme esclata contra la Pilota d’Or de Messi

Notícia: El madridisme esclata contra la Pilota d’Or de Messi
Comparteix
Algunes figures destacades, com Kroos o Casillas, han criticat durament la decisió de France Football
Notícia: El madridisme esclata contra la Pilota d’Or de Messi - Mobile
Leo Messi celebra un gol amb el Barça | Europa Press

Messi amplia la llegenda amb la seva setena Pilota d’Or

Notícia: Messi amplia la llegenda amb la seva setena Pilota d’Or
Comparteix
El futbolista argentí ha tornat a ser reconegut com a millor del món
Notícia: Messi amplia la llegenda amb la seva setena Pilota d’Or - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pere Escandell i Tor a desembre 02, 2021 | 14:46
  Pere Escandell i Tor desembre 02, 2021 | 14:46
  No li ve de 30.000.000 € aquest import es calderilla per ell.
 2. Icona del comentari de: Josep a desembre 02, 2021 | 19:04
  Josep desembre 02, 2021 | 19:04
  quina merda de notícia falsa. els balcons es van convertir en plataformes-jardinera.
 3. Icona del comentari de: JordiP a desembre 03, 2021 | 09:55
  JordiP desembre 03, 2021 | 09:55
  Això és un fet delictiu que comporta la reversió de la compravenda. Retorn dels diners i danys i perjudicis, com a mínim. Si es demostra que hi havia "defecte ocult" amb mala uva, al paio podria petar a la cangrí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa