Món Esport
Messi amplia la llegenda amb la seva setena Pilota d’Or
  • CA

El futbolista argentí Leo Messi ha tornat a ser reconegut com a millor jugador del món i ha aconseguit la seva setena Pilota d’Or, un rècord total i absolut, el qual ja era seu, però que ara amplia amb un guardó més. El davanter de Rosario, que actualment milita a les files del París Saint-Germain (PSG), ha estat premiat per la revista France Football per la seva temporada amb el Futbol Club Barcelona, l’equip de la seva vida, i la selecció argentina. Com a blaugrana es va convertir en Pitxitxi i va aixecar una Copa, mentre que amb l’albiceleste va assolir la desitjadíssima Copa Amèrica. Acompanyat de tota la seva família, Messi ha recollit la Pilota d’Or visiblement feliç i emocionat: “És increïble tornar a ser aquí”. Si bé ha recordat el Barça, ha parlat en especial dels èxits de la selecció argentina: “Tenia una espineta clavada i per fi me l’he pogut treure”.

Finalment, ni Robert Lewandowski, ni Karim Benzema, ni Jorginho, ni molt menys Cristiano Ronaldo, que aquest cop ha acabat sisè, li han pogut prendre el trofeu. Si bé no ha estat l’any en què Messi hagi guanyat de forma més clara, els seus èxits tant individuals com col·lectius l’han dut a tocar el seu cel particular per setena vegada. Benzema o Lewandowski han pogut arribar a tenir un rendiment fins i tot superior de forma individual, però els seus equips no han assolit els objectius esperats, sobretot pel que fa a la selecció francesa en el primer cas i en el Bayern de Munic a la Champions en el segon. Això sí, Lewandowski ha marxat de París amb el premi a millor golejador del món.

D’altra banda, més enllà dels premis a Pedri González i Alèxia Putellas, cal destacar altres premis. Gianluigi Donnarumma ha estat seleccionat com a millor porter del món, mentre que el Chelsea, guanyador de la Champions masculina i finalista de la femenina, ha estat escollit com a millor club del món.



Més notícies
Alèxia Putellas celebra un gol | Europa Press
Alèxia Putellas, primera catalana que guanya una Pilota d’Or
Notícia: Alèxia Putellas, primera catalana que guanya una Pilota d’Or
Comparteix
La jugadora de Mollet del Vallès ha estat escollida com a millor futbolista del món
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Pedri, escollit el millor jugador jove a la gala de la Pilota d’Or
Notícia: Pedri, escollit el millor jugador jove a la gala de la Pilota d’Or
Comparteix
El futbolista canari del Barça ha guanyat el Trofeu Kopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa