Món Esport
Pedri convida tot el Barça a un sopar de conjura
  • CA

El migcampista canari del Futbol Club Barcelona Pedri González arrossega una llarga lesió des de ja fa setmanes i serà baixa fins a l’any vinent. Tot i això, no vol perdre el contacte amb els seus companys i amb la plantilla i ho ha demostrat amb l’organització d’un sopar de conjura de tot l’equip al famós restaurant Via Veneto de Barcelona. Aquesta reunió ha servit per celebrar tres coses a la vegada, per les quals Pedri és molt feliç: en primer lloc, el seu aniversari, que va ser fa una setmana; després la seva renovació, que també va tenir lloc recentment; i, sobretot, la consecució del Trofeu Kopa com a millor futbolista jove de l’any. Xavi Hernández no només ha autoritzat el sopar, sinó que ha endarrerit l’entrenament de l’endemà perquè els jugadors puguin tenir temps de descansar a la nit.

Aquesta reunió distesa, però, també serveix a la plantilla per fer pinya i concentrar-se una setmana abans del duel a vida o mort de Champions contra el Bayern de Munic. Els blaugranes necessiten una victòria per classificar-se per als vuitens de final d’aquesta competició i ho faran contra un dels rivals més complicats d’Europa, tot i que el seu estadi estarà buit a causa de les restriccions contra la pandèmia del coronavirus que ha imposat Alemanya. Cal dir, però, que el Barça també té l’opció de no guanyar i esperar que el Benfica tampoc no ho faci contra el Dinamo de Kíev.

Presència del Kun

El sopar de Pedri ha tingut una sorpresa agradable, ja que el Kun Agüero també ha fet acte de presència. Això no desmenteix les informacions que van circular fa uns dies que asseguraven que s’hauria de retirar del futbol a causa de la seva arrítmia cardíaca, però sí que indica que potser la decisió encara no està del tot presa.



Més notícies
Ferran Reverter, director general del Barça | Europa Press
El Barça rectifica: sí que podrà fitxar al mercat d’hivern
Notícia: El Barça rectifica: sí que podrà fitxar al mercat d’hivern
Comparteix
Ferran Reverter ho ha assegurat durant la presentació del referèndum de l'Espai Barça
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Notícia: Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Comparteix
El club ha anunciat que el futbolista de Reus haurà de ser intervingut per la lesió que pateix des de fa setmanes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa