El Girona segueix sense sortir del pou (1-0)

El Girona estarà una jornada més en zona de descens després de perdre al camp del Lugo per 1 a 0. Un gol de Barreiro a les acaballes del partit ha deixat sense efecte una bona segona part de l’equip de Míchel. Els catalans ocupen la vintena posició després d’haver sumat tan sols vuit punts de 27 possibles.

L’equip gironí ha començat dominant el partit i ha pogut obrir el marcador als primers minuts. Bernardo ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner, però Vieites ha impedit el gol amb una gran aturada. Però el Lugo ha anat de menys a més i ha adquirit protagonisme a mesura que avançava el primer temps.

Hugo Rama ha fregat la diana local amb un xut des de la frontal que ha marxat prop del travesser. Tot seguit, Juan Carlos ha hagut de lluir-se per refusar una rematada de Carrillo a la sortida d’un córner. El final de la primera meitat ha estat totalment controlat pels gallecs i la millor notícia per l’equip de Michel ha estat l’arribada del descans.

Stuani ha disposat de la primera ocasió del segon temps. L’uruguaià ha caçat una pilota al segon pal després d’una jugada embolicada dins l’àrea, però el seu xut s’ha estavellat en un defensa rival. Samu Saiz ha tingut la millor oportunitat de la segona part pel Girona. El migcampista s’ha plantat sol en un contraatac davant Veities, però la seva vaselina ha marxat per sobre del travesser.

Els catalans han ofert una bona imatge després del descans, però han pagat molt car un dels pocs errors que han comès. La defensa visitant no ha refusat bé la pilota a la sortida d’un córner i Barreiro ha caçat l’esfèric per enviar-lo al fons de la xarxa al minut 86. L’equip de Míchel no ha tingut temps per reaccions i han encaixat la segona derrota consecutiva.

Les jugadores del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça fa un pas important cap al títol de Lliga davant l’Atlètic (0-3)
Notícia: El Barça fa un pas important cap al títol de Lliga davant l’Atlètic (0-3)