El Barça fa un pas important cap al títol de Lliga davant l’Atlètic (0-3)

El Barça ha superat un dels partits marcats al calendari del camí cap al títol de Lliga Iberdrola. Les blaugranes han superat l’Atlètic de Madrid a domicili per 0 a 3 i ja li treuen cinc punts a l’equip matalasser. Oshoala, Aitana Bonmatí i Martens han estat les golejadores de l’equip de Jonatan Giráldez. Ara, la Reial Societat és el principal rival de les culers en la lluita pel lideratge. Les basques compten tots els seus partits com a victòries fins al moment.

L’equip visitant ha dominat el partit des del primer moment amb possessions llargues a camp rival. Aitana Bonmatí ha pogut obrir el marcador al minut 21 amb un xut llunyà que s’ha estavellat al pal. Poc després, Oshoala no ha aconseguit rematar per ben poc una centrada de Graham en boca de gol.

En aquest començament de Lliga, l’única manera a través de la qual estan aconseguint generar perill els rivals del Barça és per mitjà d’errors propis de les blaugranes. D’aquesta manera, ha estat a punt de marcar l’Atlètic. Ludmila ha recuperat una pilota a camp rival i ha provat un xut potent que ha picat al travesser. Les matalasseres han pagat aquest error molt car perquè el Barça s’ha avançat en la següent jugada. Graham ha servit una pilota a Oshoala i la davantera ha aconseguit batre Gallardo en el segon intent. Abans del descans, Patri Guijarro ha pogut ampliar diferències, però el seu tir llunyà ha marxat fregant el travesser.

Oshoala ha pogut signar el doblet a l’inici del segon temps. La nigeriana ha provat un xut ben col·locat que ha refusat Lola Gallardo amb una gran aturada. Poc després, la meta local ha tornat a evitar el gol de la davantera del Barça a la sortida d’un córner després d’un cop de cap.

Les blaugranes han sentenciat el partit al minut 70. Aitana Bonmatí ha superat Gallardo amb un xut des de la frontal per posar el 2 a 0 al marcador. Tres minuts després, les culers han culminat la festa per mitjà de Lieka Martens. L’holandesa ha aprofitat una centrada de Graham a l’interior de l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa. El Barça ha afrontat els últims compassos del partit amb comoditat i amb la tranquil·litat de saber que tenien al sarró una victòria molt important.