Món Esport
Messi assegura que el Barça li va obrir la porta de sortida
  • CA

El jugador del PSG, Leo Messi, ha tornat a referir-se a la seva sortida del Barça en una entrevista amb la revista France Football. El davanter reconeix que la seva idea no era marxar del club blaugrana: “Vaig tornar a Barcelona per preparar-me per la temporada. La idea era signar el contracte i començar a entrenar immediatament. Pensava que estava tot arreglat i que només faltava la meva signatura, però quan vaig arribar em van dir que no es podia fer“. Aquestes declaracions arriben hores després que el president culer, Joan Laporta, manifestés que “tenia l’esperança que Messi jugués gratis”.

L’argentí explica que la directiva culer li va aconsellar que es plantegés una sortida: “Van emplaçar-me a buscar un altre club perquè el Barça no tenia recursos suficients per renovar-me. Això va alterar els meus plans”. Messi afirma que aquesta situació el va descol·locar enormement: “El Barça va emetre el comunicat dient que no seguia. A partir d’aquest moment, vaig començar a preguntar-me com em recuperaria”.

Tot i això, el futbolista admet les negociacions amb el club francès van ser molt fàcils: “Vaig rebre altres ofertes, però vam arribar a un acord ràpid amb el PSG. Em va convèncer el projecte, els jugadors que té i la qualitat del grup”. Un dels seus companys més cèlebres és Kylian Mbappé, que va poder fitxar pel Reial Madrid el passat mes d’agost. Messi nega haver parlat del tema amb l’atacant francès: “Jo acabava d’arribar i no vaig donar-li la meva opinió perquè gairebé no el coneixia. Al final, es va quedar amb nosaltres i això és una bona notícia”.

L’argentí no ha volgut parlar sobre si és favorit a la Pilota d’Or. No obstant això, reconeix que “ja és excepcional tenir-ne sis. Guanyar un setè seria increïble“. L’exblaugrana s’ha mullat i ha confessat a qui entregaria ell el guardó: “Em quedo amb Neymar o Mbappé, encara que Benzema i Lewandowski han fet un gran any”.



Més notícies
Alèxia Putellas, gran favorita a guanyar la Pilota d'Or | Europa Press
El Barça femení, gran protagonista de les nominacions a la Pilota d’Or
Notícia: El Barça femení, gran protagonista de les nominacions a la Pilota d’Or
Comparteix
Pedri és l'únic blaugrana escollit entre els finalistes a la Pilota d'Or masculina i Messi és el gran favorit
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta: “Tenia l’esperança que Messi jugués gratis”
Notícia: Laporta: “Tenia l’esperança que Messi jugués gratis”
Comparteix
El president del Barça ha analitzat l'actualitat del club en profunditat en una entrevista a RAC1

Comentaris

  1. Icona del comentari de: indigent a octubre 09, 2021 | 12:35
    indigent octubre 09, 2021 | 12:35
    i vaig sortir a corre-cuita darrera els calers del PSG.
  2. Icona del comentari de: ton c. a octubre 09, 2021 | 16:24
    ton c. octubre 09, 2021 | 16:24
    Miri sr. Messi, després de fer-se mil-lionari a casa nostre el mínim decent que hauría de fer, és està calladet.
  3. Icona del comentari de: Manel a octubre 09, 2021 | 17:52
    Manel octubre 09, 2021 | 17:52
    Collons, què pesats amb messi!! Messi ja no hi és i feia anys que sobrava. Van deixar de jugar com equip per jugar per a un jugador. Ara en paguem les conseqüències i a messi se li suda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa