Laporta fitxa una llegenda del Barça i desvela el seu rol

El portuguès Deco s'encarregarà de buscar jugadors a Portugal i al Brasil

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha concedit una entrevista a RAC1 en la qual ha analitzat l’actualitat del Barça amb moltíssima profunditat. Més enllà de parlar de la situació econòmica, esportiva i institucional de l’entitat, ha sorprès especialment un dels noms propis que han entrat en escena, ja que des de la campanya electoral de l’advocat barceloní no se n’havia sentit a parlar. Es tracta d’Anderson Luis de Souza, conegut per tothom com a Deco, qui és el nou fitxatge del president en l’àrea de la direcció esportiva.

Laporta ha explicat que l’exfutbolista blaugrana serà el nou observador del club a Portugal i al Brasil. Cal tenir en compte que Deco va néixer al país sud-americà, però que també va passar gran part de la seva vida a l’estat lus. D’aquesta manera, es configura com una figura ideal per desenvolupar aquesta tasca, ja que coneix de primera mà ambdós llocs. A més a més, l’uneix una gran relació amb Laporta i amb el Barça.

Deco va ser un dels primers grans fitxatges de la primera etapa de Laporta a la presidència blaugrana. Va arribar a Barcelona l’estiu del 2004 provinent del Porto, equip amb el qual havia aconseguit guanyar la Champions League sota les ordres de José Mourinho i de forma totalment inesperada. Ell va ser un dels líders d’aquell equip, de la mateixa manera que també va conduir el Barça de Frank Rikjaard a les Lligues del 2005 i el 2006 i a la Champions del 2006. Després del Barça, el portuguès va fitxar pel Chelsea, on hi va jugar durant dues temporades, i després va tornar al seu Brasil natal, on va militar al Fluminense. Deco va donar suport a la candidatura de Joan Laporta durant les eleccions, certificant l’amistat que els uneix, la qual s’ha traduït en aquest fitxatge que tot just s’acaba d’anunciar.

Més informació

Comentaris

    En fi Octubre 8, 2021 7:23 pm
    Així tindrà les festes i borratxeres pagades. Que li controlin les minutes
      Josep M. Octubre 9, 2021 1:45 pm
      L'ajudarà Bartomeu a fer estalvis i portar-se com un fidel al 155 ? o és que també li agradaba l'alcohol ?

Nou comentari