El Girona vol ser un equip de Primera Divisió (1-4)

L’equip de Francisco Rodríguez ha signat un partit rodó, ha sumat els tres punts i ha enviat un missatge ben clar als seus rivals per l’ascens a Primera Divisió: “Anem amb tot”. La setmana vinent, davant l’Sporting, un rival directe en la lluita per estar a la promoció, el Girona pot posar un peu i mig al play-off final.

Els catalans han sortit amb personalitat i valentia a Las Gaunas, i el premi no ha trigat a arribar. Al minut 14, Arnau Martínez ha rematat de cap i ha avançat els blanc-i-vermells. El domini gironí ha tinguit continuïtat i a cinc minuts pel final de la primera part, en un córner, Stuani ha rematat de cap des de la petita i ha fet el 0 a 2.

La seguretat que transmet l’equip en les últimes jornades s’ha seguit fent més que evident a la segona meitat. Al minut 54, un altre cop Stuani ha forçat un penal que el col·legiat ha revisat amb el VAR. L’uruguaià no ha errat la pena màxima i ha posat el 0 a 3 al marcador.

Fins i tot, el Girona en podria haver fet un més si un xut de Bárcenas no arriba a topar-se amb el pal. A cinc minuts pel final, Juanpe ha aprofitat un rebuig per fer el quart i arrodonir la tarda. El gol del Logronyès, al descompte, anecdòtic. Tot i això, el resultat va més enllà dels punts: és un missatge pels perseguidors. El Girona ha sumat 12 dels últims 15 punts possibles. Queden quatre partits.