Món Esport
El Sabadell ensopega a Oviedo i segueix a la zona de descens (2-1)
  • CA

El Sabadell viatjava a Astúries conscient que tenia per davant un partit molt important, vital fins i tot, per la permanència a Segona Divisió. Tant l’Oviedo com els vallesans necessiten punts per mirar de mantenir la categoria, i el premi ha caigut avui de banda dels locals.

El partit ha començat malament pels interessos del Sabadell. Rodri ha rematat amb la dreta des de molt a prop i ha avançat els locals al minut 16. Tot i això, els arlequinats no s’han rendit i al minut 38, Óscar Rubio ha engaltat un bon xut des de fora de l’àrea que ha posat les taules al marcador.

L’alegria, però, no ha durat gaire. Un minut després del gol dels vallesans l’Oviedo ha enviat una pilota al pal, i posteriorment Nahuel Leiva ha fet el segon dels asturians. El Sabadell ha intentat empatar el partit durant tota la segona part, però l’equip no ha tingut prou talent per empatar el matx.

Amb aquest resultat, els vallesans es mantenen a la zona de descens a la Segona Divisió B, mentre que l’Oviedo s’assegura pràcticament la permanència a la categoria de plata. Així i tot, els arlequinats poden no allunyar-se molt de la salvació si el Girona supera el Logronyès.



Més notícies
Les jugadores del Barça | FCB
Campiones de la Lliga Iberdrola amb matrícula d’honor
Notícia: Campiones de la Lliga Iberdrola amb matrícula d’honor
Comparteix
Les blaugranes són campiones després de l'empat de l'Espanyol davant el Llevant
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Notícia: El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Comparteix
El club creu que el brasiler els hauria utilitzat amb l'objectiu de renovar amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa