Món Esport
Campiones de la Lliga Iberdrola amb matrícula d’honor
  • CA

El Barça femení s’ha proclamat campió de la Lliga Iberdrola després de la carambola d’aquesta tarda. Les blaugranes han sumat, primer, una victòria aquesta tarda a Tenerife. Les de Lluís Cortés han guanyat per 0 a 1 en un partit més complicat de l’habitual.

D’altra banda, a part de guanyar a les Canàries, les culers necessitaven que el Llevant no sumés els tres punts davant l’Espanyol. I així ha estat. Les valencianes no han pogut passar de l’empat a un davant les blanc-i-blaves i amb aquest resultat el Barça s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga. De fet, el primer equip masculí, ha felicitat les jugadores del primer equip femení a través d’un vídeo difós a les xarxes socials del Barça.

Les de Lluís Cortés han guanyat la seva segona Lliga consecutiva i. a més, s’han proclamat campiones invictes, ja que compten tots els seus partits com a victòries: 26 de 26. Amb aquest objectiu assolit, les culers ja es poden centrar en la final de la Champions que jugaran el diumenge vinent a Göteborg.



Més notícies
Smits, jugador del FCB | FCB
El Barça destrossa el Betis (58-109)
Notícia: El Barça destrossa el Betis (58-109)
Comparteix
Amb un segon quart d'escàndol, els blaugranes han sentenciat el partit
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Notícia: El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Comparteix
El club creu que el brasiler els hauria utilitzat amb l'objectiu de renovar amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa