El Barça destrossa el Betis (58-109)

El Barça arribava al matx a Sevilla davant el Betis amb alguna possibilitat, encara, d’atrapar el Reial Madrid en el lideratge de l’ACB, i els blaugranes han sortit al parquet com si els anés la vida. El segon quart ha estat el punt clau, ja que els de Sarunas Jasikevicius han signat un parcial de 4 a 33 i han sentenciat el partit.

A pesar del domini blaugrana, el primer quart ha estat igualat. Els homes del Betis han sortit disposats a plantar cara al Barça, i gràcies a un inspirat TJ Campbell els andalusos han tancat el primer període empatats al marcador (21-21). A partir d’aquest moment, però, el partit ha embogit.

Els catalans han començat a anotar sense aturador i ho han combinat amb una defensa excel·lent. De fet, el Betis no ha pogut anotar cap tir de camp fins a l’últim minut del quart. El parcial del període ha estat esgarrifador: 4-33 a favor dels blaugranes.

Podria semblar que a partir d’aquest moment el Barça gestionaria el marge sobre els andalusos, però a pesar de tot, en el tercer quart jugadors com Abrines o Gasol han seguit atacant la cistella. A l’últim període, cada atac del Barça ha estat pràcticament una màxima ventatja. Liderats per Kuric i Bolmaro des de la línea del tres, els de Sarunas Jasikevicius han tancat el partit amb un marge de 51 punts.