Món Esport
El Girona participarà en una prova pilot per al retorn del públic als estadis
  • CA

El Girona ha comunicat aquest dijous que participarà en una prova pilot que tindrà l’objectiu que es puguin celebrar esdeveniments amb públic “amb la seguretat que tots els organitzadors i participants estaran lliures de coronavirus i no s’exposaran a cap risc d’infecció”. La iniciativa, Obrir Girona, la promou el Centre Blockchain de Catalunya, format per l’Ajuntament, la Universitat de Girona, les Cambres de Comerç de Barcelona i Girona i la Generalitat de Catalunya.

“El Girona FC treballa des de fa mesos amb l’objectiu de tornar a veure públic a les graderies de Montilivi en un escenari segur. Per aquest motiu, el club s’ha afegit a aquesta iniciativa i l’ha traslladada a LaLiga perquè, treballant de manera consensuada, es pugui portar a la pràctica aquesta prova pilot en un partit a l’estadi. El Girona i LaLiga presentaran la proposta al Consell Superior d’Esports”, ha informat l’entitat en la seva nota informativa.

El projecte Obrir Girona es desenvoluparà entre la darrera setmana de febrer i el mes de març. Inclourà una sèrie d’esdeveniments culturals, esportius, socials i comercials de primera magnitud, amb aforaments importants, però perfectament controlats sanitàriament.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol a la Copa del Rei | Europa Press
Els possibles rivals del Barça als quarts de la Copa
Notícia: Els possibles rivals del Barça als quarts de la Copa
Comparteix
El Sevilla i el Vila-real, els equips a evitar
El Girona cau per la mínima davant el Vila-real i s'acomiada de la Copa | Villarreal CF
El Girona s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt (0-1)
Notícia: El Girona s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt (0-1)
Comparteix
Els de Francisco planten cara a tot un Vila-real però acaben caient per la mínima a Montilivi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa