El Girona participarà en una prova pilot per al retorn del públic als estadis

El club s’afegeix a la iniciativa ‘Obrir Girona’, promoguda pel Centre Blockchain de Catalunya

El Girona ha comunicat aquest dijous que participarà en una prova pilot que tindrà l’objectiu que es puguin celebrar esdeveniments amb públic “amb la seguretat que tots els organitzadors i participants estaran lliures de coronavirus i no s’exposaran a cap risc d’infecció”. La iniciativa, Obrir Girona, la promou el Centre Blockchain de Catalunya, format per l’Ajuntament, la Universitat de Girona, les Cambres de Comerç de Barcelona i Girona i la Generalitat de Catalunya.

“El Girona FC treballa des de fa mesos amb l’objectiu de tornar a veure públic a les graderies de Montilivi en un escenari segur. Per aquest motiu, el club s’ha afegit a aquesta iniciativa i l’ha traslladada a LaLiga perquè, treballant de manera consensuada, es pugui portar a la pràctica aquesta prova pilot en un partit a l’estadi. El Girona i LaLiga presentaran la proposta al Consell Superior d’Esports”, ha informat l’entitat en la seva nota informativa.

El projecte Obrir Girona es desenvoluparà entre la darrera setmana de febrer i el mes de març. Inclourà una sèrie d’esdeveniments culturals, esportius, socials i comercials de primera magnitud, amb aforaments importants, però perfectament controlats sanitàriament.

Més informació

Nou comentari