El Girona s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt (0-1)

Final del periple del Girona a la Copa. Els de Francisco fan un partit seriós però no poden superar un Vila-real que s’ha acabat imposant per la mínima a Montilivi (0-1). Un gol al primer quart d’hora de Yeremy Pino ha estat suficient per tombar un Girona que, això sí, s’ha mantingut en vida durant els 90 minuts i a punt ha estat de tornar a donar la sorpresa. Aquesta vegada, però, els gironins no han pogut capgirar el relat com sí que van fer amb Cadis i Espanyol i cauen del quadre de la Copa del Rei.

I això que avui el Girona ho ha tingut a l’abast. Després d’una primera meitat de domini groguet, els de Francisco han sabut sobreposar-se a la diana inicial de Yeremy Pino (0-1) amb un cop de timó a les acaballes del partit. Incisius i amb la fe de qui té confiança en el què fa, els catalans s’han llançat a l’atac i, capitanejats per un encertat Samu Saiz, han gaudit de bones oportunitats per a empatar. Ni Franquesa ni Nahuel (a qui han anul·lat un gol), però, han pogut materialitzar les seves clares ocasions per a enviar el partit a la pròrroga.

Finalment, el Vila-real ha sabut patir i sostenir les embranzides d’un Girona que s’acomiadarà de la Copa amb el cap ben alt. En aquesta edició de la competició del K.O., el catalans han superat la Gimnástica Segoviana, el Lugo i el Cadis, de Primera Divisió.