Món Esport
El Girona es carrega un Primera i avança a la Copa (2-0)
  • CA

El Girona diu que sí, que té ganes de plantar cara en aquesta Copa. Els gironins s’encomanen a la figura del jove Valery, quallen una actuació molt solvent i superen un rival de Primera Divisió (2-0). I és que avui els de Francisco sí que han sabut mostrar la seva cara més competitiva. El temps i les pròximes rondes de Copa del Rei diran si això d’aquest dissabte a Montilivi ha estat una tasca estèril o ha servit per a quelcom més.

Amb un onze d’excepció, el Girona ha deixat aparcada momentàniament la competició regular per mirar de plantar cara al Cadis, rival de la Primera Divisió. I en un tres i no res, els gironins ja dominaven. Davant un rival inofensiu, els catalans han anat fent camí fins que el jove Valery ha saltat a escena. Només encetar la segona meitat, el jove atacant enviava la pilota al fons de la xarxa després de definir a la perfecció un mà a mà davant David Gil (1-0).

Amb el Cadis grogui, els locals han volgut noquejar i Nauhel ha estat a punt de fer-ho però la seva rematada ha marxat desviada. Qui no ha fallat, però, ha estat altra vegada Valery, que ha rematat amb decisió una centrada lateral de Samu Saiz (2-0). El Girona es planta a vuitens de Copa.  



Més notícies
Pablo Machín, durant un partit de l'Alabès | Europa Press
Pablo Machín torna a ser destituït
Notícia: Pablo Machín torna a ser destituït
Comparteix
L’Alabès prescindeix dels serveis del sorià, que també va ser acomiadat del Sevilla i de l’Espanyol
El Girona no pot passar de l'empat a Ponferrada | LaLiga
El Girona malgasta una oportunitat d’or al Toralín (1-1)
Notícia: El Girona malgasta una oportunitat d’or al Toralín (1-1)
Comparteix
Els gironins encadenen el quart partit sense guanyar en Lliga en un partit on s’han deixat empatar en una badada en un córner

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa