El Girona es carrega un Primera i avança a la Copa (2-0)

Els gironins es classifiquen per vuitens de Copa després de superar el Cadis amb un doblet de Valery

El Girona diu que sí, que té ganes de plantar cara en aquesta Copa. Els gironins s’encomanen a la figura del jove Valery, quallen una actuació molt solvent i superen un rival de Primera Divisió (2-0). I és que avui els de Francisco sí que han sabut mostrar la seva cara més competitiva. El temps i les pròximes rondes de Copa del Rei diran si això d’aquest dissabte a Montilivi ha estat una tasca estèril o ha servit per a quelcom més.

Amb un onze d’excepció, el Girona ha deixat aparcada momentàniament la competició regular per mirar de plantar cara al Cadis, rival de la Primera Divisió. I en un tres i no res, els gironins ja dominaven. Davant un rival inofensiu, els catalans han anat fent camí fins que el jove Valery ha saltat a escena. Només encetar la segona meitat, el jove atacant enviava la pilota al fons de la xarxa després de definir a la perfecció un mà a mà davant David Gil (1-0).

Amb el Cadis grogui, els locals han volgut noquejar i Nauhel ha estat a punt de fer-ho però la seva rematada ha marxat desviada. Qui no ha fallat, però, ha estat altra vegada Valery, que ha rematat amb decisió una centrada lateral de Samu Saiz (2-0). El Girona es planta a vuitens de Copa.  

Més informació

Nou comentari