El Girona malgasta una oportunitat d’or al Toralín (1-1)

Amb amargor. El Girona se’n va del Toralín amb aquella sensació tan amarga de qui deixa viu el seu rival. I és que avui els de Francisco ho tenien tot per guanyar (1-1). El destí, però, ha volgut que els gironins es retrobessin amb les errades defensives i la Ponferradina, un rival directe en la lluita per les posicions capdavanteres, ha acabat igualant a les acaballes del duel el gol inicial de Monchu. Els de Montilivi encadenen el quart partit sense guanyar.

El Girona tenia a Ponferrada, escenari de l’agònica salvació del 2014, una escomesa cabdal. Si els de Francisco guanyaven, entraven de ple en la lluita pels Play-Off. Conscients d’una oportunitat d’or que se’ls havia resistit durant tot el curs, els gironins han saltat al Toralín amb la clara ambició d’assaltar-l’ho. I de l’ambició ha arribat la diana de Monchu. A les acaballes de la primera meitat, Jordi Calavera ha trobat el migcampista balear a les immediacions de l’àrea i aquest no s’ho ha pensat dues vegades (0-1).

A la represa, la missió del Girona era clara: intentar que no passés res. I s’ha aconseguit, però en primera instància. La Ponferradina, que s’hi jugava el mateix que els catalans, ha aconseguit imprimir una marxa més passat el quart d’hora de la segona meitat i ha trobat el premi del gol en una jugada a pilota aturada molt mal defensada pels catalans (1-1).  El Girona, més insistent durant tot el partit, es quedava amb un pam de nas i ho intentava a la desesperada. Fins i tot, si no hagués estat per una providencial aturada del local Caro, Samu Saiz hauria pogut celebrar el gol del triomf. Els gironins, que es queden amb la mel als llavis, sumen el quart partit de Lliga sense guanyar.

El Sabadell mereix més que un empat a res a Montilivi (0-0)
Notícia: El Sabadell mereix més que un empat a res a Montilivi (0-0)