Món Esport
Els possibles rivals del Barça als quarts de la Copa
  • CA

El Barça és plenament conscient que la Copa del Rei és el camí més ràpid per guanyar un títol aquesta temporada. I més tenint en compte que equips com el Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Reial Societat i el València ja han estat eliminats de la competició. Els de Ronald Koeman van deixar molt clar aquest dimecres, al camp del Rayo Vallecano, que volen guanyar el torneig del KO i aquest divendres participaran en el sorteig dels quarts de final.

Entre els altres cinc equips que ja estaven classificats abans dels compromisos d’aquest dijous hi ha conjunts de totes les dificultats possibles. El Sevilla i el Vila-real són els més temibles, el Reial Betis i el Llevant es pressuposen una mica més assequible –encara que el primer es troba en un moment de forma dolç– i l’Almeria, de la Segona Divisió espanyola, és l’únic equip de categories inferiors –de moment– que es jugarà el passi a les semifinals a doble partit.

Els últims dos possibles rivals del Barça en el sorteig d’aquest divendres al migdia s’han conegut aquest dijous. El Navalcarnero i l’Alcoià no han pogut sorprendre el Granada i l’Athletic Club, vigent campió de la Supercopa d’Espanya, i els andalusos i els bascos s’han classificat per als quarts de final de la Copa.



Més notícies
De Jong, durrant un partit del Barça | Europa Press
La metamorfosi de De Jong anima el Barça
Notícia: La metamorfosi de De Jong anima el Barça
Comparteix
Pas endavant del migcampista holandès
Els jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Rayo Vallecano | Europa Press
El Barça reacciona a temps per classificar-se per als quarts de la Copa (1-2)
Notícia: El Barça reacciona a temps per classificar-se per als quarts de la Copa (1-2)
Comparteix
Els blaugrana eliminen el Rayo Vallecano gràcies als gols de Messi i De Jong

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa