Món Esport
Stuani oxigena el Girona i suma tres punts clau pel ‘PlayOff’ (2-0)

El Girona ha patit mala ratxa en aquests darrers partits. Derrotes contra equips que lluiten pel mateix objectiu com el Tenerife, o que es troben més a baix de la classificació com l’Sporting, han fet que els de Míchel arribessin a la recta final de la temporada amb tot per jugar-se i abandonant l’oportunitat de l’ascens directe que perseguien fa uns mesos. No obstant això, el Girona ha sabut fer la feina contra un Mirandés que ja havia salvat la categoria i que no s’ha jugat res, ha sumat els tres punts amb dos gols de Cristhian Stuani i només necessiten un empat a la darrera jornada per classificar-se matemàticament pels ‘PlayOff’ d’ascens.

La crònica del Girona – Mirandés

El Girona ha demostrat a l’afició que ha assistit a Montilivi, que ha estat conscient en tot moment de la importància del partit que han jugat i dels problemes que podien tenir si no guanyaven contra el Mirandés de cara a l’última jornada de la classificació. I és que el Girona s’ha posat per davant en el marcador amb una rematada de cap del davanter uruguaià, Cristhian Stuani que li ha tret les teranyines a la xarxa i que ha servit per treure el neguit dels aficionats del Girona al veure el seu equip per davant al minut 38.

A més a més, Stuani ha buscat participar molt durant tot el partit, i de les ocasions més clares sempre n’ha estat el protagonista amb els seus xuts i l’olfacte golejador que l’uruguaià ha demostrat tenir des de la seva arribada a Girona. La segona part del partit ha seguit el guió dels primers 45 minuts inicials, on el Girona ha estat superior i ha anat a buscar el segon, que ha arribat de nou amb xut del davanter Stuani que ha creuat al pal llarg amb la cama esquerra, superant un Mirandés que ha estat força tou al minut 89. A més a més, els visitants veien com han acabat el partit amb un jugador menys després de l’agressió del central Jorge Sáenz i que el VAR ha acabat avisant a l’àrbitre dels fets, qui no ha dubtat en expulsar al defensa un cop ha revisat l’acció.

El Girona a un punt de ‘PlayOff’

L’equip de Mítchel, ha sumat tres punts importantíssims que posicionen als catalans a la cinquena posició de la classificació amb 67 punts. El Las Palmas ha sumat tres punts per fer fora a l’Oviedo del ‘PlayOff’ i fa que el Girona pugui respirar més de cara a la darrera jornada. Girona i Las Palmes queden empatats a punts, l’Oviedo disposa de dos punts menys i, per tant, l’empat seria suficient per classificar als gironins a les eliminatòries per l’ascens. El quart és el Tenerife que està només dos punts per sobre del Girona i que els de Míchel podrien intentar superar si guanyen a Burgos.



Més notícies
Sergio Llull, jugador del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid de bàsquet segella una de les pitjors tardes de la història
Notícia: El Madrid de bàsquet segella una de les pitjors tardes de la història
Comparteix
L'EFES guanya per segon cop consecutiu l'Eurolliga
Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona | Europa Press
No es pot anar a una final de la Champions a recollir el títol
Notícia: No es pot anar a una final de la Champions a recollir el títol
Comparteix
El FC Barcelona femení perd contra el Lió a la final de la Champions
Kylian Mbappé, jugador del PSG | París Saint-Germain
El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Notícia: El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Comparteix
S'acaba el serial del darrer any i el madridisme es queda amb un pam de nas
Sandra Paños encaixa el primer gol del Barça a la final de la Champions | Europa Press
Desfeta històrica del Barça a la final de la Champions (1-3)
Notícia: Desfeta històrica del Barça a la final de la Champions (1-3)
Comparteix
Les blaugranes eren les grans favorites, però l'Olympique de Lió ha dominat el partit des del primer minut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa