El Madrid de bàsquet segella una de les pitjors tardes de la història

Després que el Reial Madrid eliminés el FC Barcelona a les semifinals de la Final Four, ha patit la mateixa sort que els blaugranes a l’anar-se’n de Belgrad sense cap títol sota el braç. En aquest cas ha estat l’EFES d’Istanbul, qui ha tornat a guanyar l’Eurolliga per segon any consecutiu on Micic ha estat la referència pels turcs, sumant 23 punts en total i que ja va ser clau per permetre que el seu equip arribés a la final amb un triple sobre la botzina que va eliminar l’Olympiakos en la seva semifinal. El partit no ha estat d’aquells que queden en les memòries dels aficionats per l’alt nivell d’encert de tots dos equips, sinó que, més ben dit, és el contrari (57-58). Poc encert, i molta defensa és el que han vist avui els aficionats que s’han apropat fins a Sèrbia per animar al seu equip durant aquesta final a quatre.

A més a més, es podria dir que l’EFES ha pagat amb la mateixa moneda amb la qual el Madrid va pagar el Barça aquest darrer dijous, ja que l’equip de Pablo Laso ha estat qui marxava amb una petita diferència de cinc punts al marcador al descans, i que ha perdut amb un pèssim tercer quart on el Reial Madrid només ha anotat vuit punts en deu minuts. No obstant això, el partit no s’ha decidit fins al final de tot, on l’EFES ha fallat un llançament de triple sense marca de Shane Larkin des de la cantonada, la lluita pel rebot ha estat la clau, ja que cap dels dos equips ha aconseguit capturar-lo en els escassos segons que quedaven al marcador provocant que el Madrid esgotés totes les opcions que tenia d’endur-se’n la final.

El Barça ha acabat l’Eurolliga amb el tercer lloc

Per altra banda, el Barça ha guanyat el seu partit contra Olympiakos i ha obtingut el tercer lloc d’aquesta Final Four. Els de Saras Jasikevicius han superat a l’equip grec per una diferència de deu punts (84-74) en un partit força vistós per l’espectador on l’MVP de l’Eurolliga, Nikola Mirotic, ha estat el màxim anotador amb 19 punts per donar la victòria als blaugranes.