El Girona organitza una festa eivissenca sense el seu tècnic (5-1)

El Girona ha passat totalment per sobre de l’Eivissa. L’equip de Míchel s’ha imposat als balears per 5 a 1 a Montilivi en un duel que s’ha resolt a la primera meitat, ja que s’ha arribat al descans amb un resultat de 3 a 0. Un doblet de Nahuel Bustos, un autogol de Germán Parreño i les dianes d’Álex Baena i Cristhian Stuani han atorgat el triomf als catalans. El conjunt gironí continua situat en les posicions que donen accés al play-off d’ascens i estan a sis punts de sortir d’aquesta zona.

La primera ocasió que ha tingut el Girona al partit ha acabat en gol. Álex Baena ha fet una centrada des de la banda dreta i Nahuel Bustos ha obert el marcador amb una rematada de cap creuat. Els catalans han continuat dominant el duel tot i avançar-se al marcador. Al minut 33, Álex Baena ha caigut dins l’àrea rival després que Escobar li agafés de la samarreta, però l’àrbitre no ha assenyalat penal. A més, el col·legiat ha expulsat Míchel per protestar i els gironins han hagut de disputar més d’una hora de partit sense tècnic.

El porter de l’Eivissa, protagonista de dos gols del Girona

Tot i l’absència del seu entrenador, els locals han resolt el duel abans del descans. Bernardo ha enviat l’esfèric al travesser en una acció de pilota aturada. El rebot ha topat en l’esquena de Germán Parreño i el mateix porter local ha refusat la pilota quan travessava la línia de gol. La jugada ha continuat, però han avisat a l’àrbitre des del VAR que la bola havia entrat completament dins la porteria. Per tant, el gol ha pujat al marcador. Just abans del descans i després d’una gran aturada de Juan Carlos a Fran Grima, Nahuel Bustos ha signat el doblet amb un golàs. El davanter ha rebut un regal de Germán Parreño a la frontal de l’àrea i ha superat el meta visitant amb una vaselina impecable.

L’Eivissa ha disposat de dues bones ocasions a l’inici de la segona meitat, però els balears no han aconseguit escurçar la diferència al marcador. Tot seguit, el Girona ha fet el quart. Álex Baena ha enviat la pilota al fons de la xarxa des del pic de l’àrea amb un xut ben col·locat i dirigit al pal llarg. Poc més tard, l’Eivissa ha maquillat el marcador. David Goldar ha rematat lliure de marca dins l’àrea per fer l’únic gol visitant del duel.

Al minut 70, els catalans han culminat la golejada gràcies a un penal que l’àrbitre ha assenyalat amb l’ajuda del monitor del VAR. El col·legiat havia decretat la pena màxima en primera instància, però després l’ha anul·lat per fora de joc d’Stuani. Un cop ha revisat la jugada al VAR, l’àrbitre s’ha adonat que no existia la posició antireglamentària i ha tornat a assenyalar el punt de penal. Stuani ha estat l’encarregat de transformar-lo i completar la ‘maneta’.

Els quatre nous capitans del Barça es fotografien amb el braçalet | FC Barcelona