Món Esport
Un capità del Barça podria marxar a un rival directe

Sergi Roberto, migcampista del Barça, finalitza contracte amb l’equip blaugrana al mes de juny i, de moment, no ha arribat a cap acord per allargar la seva estada al club on s’ha format com a jugador. El reusenc és, ara mateix, un dels futbolistes del FC Barcelona que tenen un salari més alt. El seu sou ronda els dotze milions d’euros anuals. Segons apunten diversos mitjans, la intenció de la directiva barcelonista és oferir a Roberto renovar, però proposant-li una reducció important de la seva fitxa davant els greus problemes econòmics que viu el club. No obstant això, l’entitat culer encara no s’hauria posat en contacte amb el jugador per negociar la seva continuïtat.

Un segon ‘cas Suárez’?

La manca d’interès per part del Barça a renovar Sergi Roberto ha provocat que el jugador comenci a escoltar ofertes d’altres clubs. De fet, podria estar a prop d’arribar a un acord per canviar d’equip a l’estiu. El diari Sport assegura que l’Atlètic de Madrid ha traslladat una proposta al migcampista per convertir-se en nou jugador matalasser de cara a la pròxima temporada. Si el reusenc acabés confirmant el seu fitxatge per l’equip madrileny, es convertiria en un rival directe del Barça en la lluita pels tres grans títols: la Lliga, la Copa i la Champions. Aquesta situació seria idèntica a la que viu Luis Suárez, que també va incorporant-se a l’Atlètic de Madrid quan el FC Barcelona li va obrir la porta de sortida a l’estiu del 2020. De fet, l’uruguaià es va acabar venjant pel fet que l’equip blaugrana l’instés a marxar, ja que es va proclamar campió de Lliga la temporada passada amb l’equip de Diego Pablo Simeone.

La marxa de Sergi Roberto només es podrà frenar si la directiva del Barça li planteja una oferta per renovar el seu contracte. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, vol que el migcampista continuï al Futbol Club Barcelona. De fet, l’egarenc va comunicar a la directiva la seva postura i va demanar al seu tercer capità que s’adaptés a les limitacions econòmiques que té ara mateix l’entitat culer. Tot i això, el tarragoní no pot acceptar cap oferta si la directiva barcelonista no li fa arribar una proposta. Actualment, Sergi Roberto fa gairebé quatre mesos que no juga per culpa d’una lesió al recte femoral.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta deixa clar que s’ha acabat estafar el Barça
Notícia: Joan Laporta deixa clar que s’ha acabat estafar el Barça
Comparteix
El Wolverhampton demana 50 milions per Rúben Neves i el president blaugrana descarta directament el fitxatge
Leo Messi i Xavi, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Xavi parla d’un possible retorn de Messi al Barça i deixa tothom bocabadat
Notícia: Xavi parla d’un possible retorn de Messi al Barça i deixa tothom bocabadat
Comparteix
El tècnic del Barça ha obert la porta al seu excompany i amic després de la mala situació que està vivint al PSG

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a març 20, 2022 | 13:53
    La Guineu sense Carasseta març 20, 2022 | 13:53
    un capitá del barça es un profesional i pot marxar on vulgui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa