Món Esport
El Girona anuncia tres fitxatges il·lusionants a la vegada

Han hagut de passar moltes setmanes, però la impaciència dels seguidors del Girona Futbol Club ja s’ha començat a saciar -i de quina manera!-. L’entitat blanc-i-vermella ha esperat fins a la darrera setmana de juliol per anunciar els primers fitxatges del mercat d’estiu, però el dia que ho ha fet, ha fet oficials fins a tres reforços per al seu retorn a la Primera Divisió. Com va dir el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, en una entrevista amb Món Esport, “l’objectiu és salvar-nos com sigui”, i els tres noms que s’han comunicat ben segur que seran peces fonamentals per aconseguir-ho.

Taty Castellanos

La primera incorporació que s’ha anunciat és la de l’argentí Taty Castellanos, que arriba cedit del New York City, club que també comparteix partnership amb el Manchester City, i serà blanc-i-vermell durant tot el curs 2022-2023. Només té vint-i-tres anys, però tot i això ja ha estat capaç de convertir-se en el màxim golejador de la Major League Soccer (MLS) amb un total de vint-i-tres dianes en trenta-sis partits. Per tant, hi ha moltes expectatives en ell, si bé és cert que ara s’haurà d’adaptar a una competició molt més exigent. S’espera que pugui donar un relleu de garanties a Cristhian Stuani.

Yan Couto

Posteriorment s’ha anunciat el retorn d’un vell conegut, Yan Couto. Es tracta d’un lateral dret brasiler que ja va disputar la temporada 2020-2021 amb el Girona, va deixar molt bones sensacions i va ser fonamental per estar a punt de pujar a Primera Divisió. Torna amb vint anys i amb l’experiència d’haver disputat un curs sencer a l’Sporting de Braga. També arriba com a cedit, ja que és propietat del Manchester City, i serà gironí durant tota la temporada 2022-2023.

David López

Finalment, el Girona també ha fet oficial l’arribada de l’ex de l’Espanyol David López. És un jugador molt experimentat a la màxima categoria del futbol estatal i també de l’italià, ja que va disputar dues temporades al Nàpols. Darrerament ha estat minvat per les lesions, però en diversos moments de les últimes temporades ha estat dels millors jugadors de l’Espanyol. Pot jugar tant de defensa central com de migcampista defensiu. Ha arribat gratuïtament i ha signat un contracte de dues temporades.



Més notícies
Quique Cárcel, director esportiu del Girona | Jordi Play
Quique Cárcel: “L’objectiu del Girona serà salvar la categoria com sigui”
Notícia: Quique Cárcel: “L’objectiu del Girona serà salvar la categoria com sigui”
Comparteix
El director esportiu del Girona atén Món Esport i analitza la confecció de la plantilla de la temporada vinent en un dels moments més intensos del mercat de fitxatges
Montilivi, ple a vessar | Girona FC
Els dos grans objectius del Girona al mercat de fitxatges
Notícia: Els dos grans objectius del Girona al mercat de fitxatges
Comparteix
Quique Cárcel ha explicat el seu full de ruta en una entrevista amb Món Esport
Míchel, entrenador del Girona | Europa Press
Filtrat el disseny de l’equipació de la senyera del Girona
Notícia: Filtrat el disseny de l’equipació de la senyera del Girona
Comparteix
El club català, a més, lluirà una primera equipació molt innovadora i una tercera trencadora en el seu retorn a Primera
Cristhian Stuani, davanter del Girona | Europa Press
Stuani fa una declaració d’amor al Girona davant l’interès d’altres clubs
Notícia: Stuani fa una declaració d’amor al Girona davant l’interès d’altres clubs
Comparteix
El davanter uruguaià ha confirmat que continuarà a l'equip català malgrat rebre ofertes de l'Uruguai

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa