El Girona amb bones sensacions a Montilivi, però cau contra el Celta (0-1)

Després que el Girona sumés els tres primers punts de la temporada contra el Getafe FC amb un resultat de tres gols a un pels blanc-i-vermells, aquest cop ha ensopegat contra un Celta que ha aprofitat les oportunitats per tal de marxar de Montilivi amb els tres punts abans de tornar cap a Vigo. I és que, tot i que el Girona ha disputat un partit força complet en tots els aspectes, els de Míchel no han pogut fer que la pilota entrés a la porteria del conjunt gallec tot i disposar d’oportunitats de gol per part de Tati Castellanos o Óscar Ureña.

La crònica del Girona – Celta

El partit entre el Girona i el Celta de Vigo no ha començat de la millor de les maneres per l’equip català, ja que Yangel Herrera, migcampista veneçolà del Girona, s’ha lesionat al minut vuit de partit provocant que Míchel hagués de realitzar el primer canvi del partit de manera obligada. Yangel ha notat una punxada a la part posterior de la cuixa quan disputava una pilota al mig del camp que no li ha permès continuar dins del terreny de joc. Deixant de banda la lesió, la primera part del duel no ha destinat grandíssimes oportunitats per part de cap equip.

El Celta ha aprofitat un contraatac per marcar el gol del partit

No ha estat fins a la segona meitat del duel que han arribat les millors oportunitats del partit entre el Girona i Celta. I és que només passaven tres minuts des que els jugadors havien tornat al terreny de joc quan ha arribat l’únic gol del partit. Iago Aspas ha aprofitat per llançar un contraatac que ha culminat amb gol després que el davanter centre del Celta creués la pilota amb la mala fortuna que Santi Bueno tocava lo just amb la bota per fer imparable la rematada. Juan Carlos s’ha estirat bé a terra, però el Celta s’ha posat per davant i no ha permès que el Girona l’empatés.

El Girona ha reaccionat bé, però sense fortuna

Després que l’equip de Míchel es trobés per darrere en el marcador, els blanc-i-vermells han sabut reaccionar per tal d’intentar trobar l’empat, però entre la defensa i l’actuació del porter del Celta, Agustín Marchesín, han aconseguit aturar les rematades dels atacants gironins. La més clara del partit l’ha tingut Ureña, el jove jugador del Girona ha intentat creuar una rematada rassa que s’ha trobat amb el peu de Marchesín, que no ha permès que la pilota el superés.

El Girona visitarà Mallorca per la propera jornada

El Girona FC continua amb tres punts a la graella de la classificació després de punxar contra el Celta, però les sensacions que ha deixat a Montilivi són bones, puix es veu un grup que és capaç de competir cara a cara amb equips que fa diverses temporades que es troben a la Primera Divisió. Finalment, el Girona visitarà Mallorca per disputar el quart partit de la competició. La fita serà el dissabte 3 de setembre a les 14:00 hores catalanes.

Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure el partit de lliga del Barça contra el Reial Valladolid
Notícia: Quan i on veure el partit de lliga del Barça contra el Reial Valladolid