Quan i on veure el partit de lliga del Barça contra el Reial Valladolid

El Futbol Club Barcelona disputarà la tercera jornada de lliga contra el Reial Valladolid aquest cap de setmana. L’equip dirigit per Xavi Hernández ha sumat un total de quatre punts de sis en aquests dos primers partits, deixant escapar dos punts a la primera jornada de la competició contra un Rayo Vallecano que va defensar la seva porteria de manera molt consistent durant tot l’enfrontament a l’Spotify Camp Nou.

La victòria contra la Reial Societat va deixar bones sensacions

Si bé el partit contra el Rayo va deixar decebut el barcelonisme juntament amb Xavi, i més després de les expectatives generades pel Barça per aquesta temporada, els blaugranes van tallar amb aquesta mala sensació amb una golejada a Anoeta contra la Reial Societat. I és que el Futbol Club Barcelona va competir un partit força complicat on l’equip del País Basc no va donar el braç a tòrcer davant de la seva afició. El joc no es va posar de cara pel Barça fins que Ansu Fati no va entrar al terreny de joc per tal d’oxigenar l’atac dels de Xavi, ja que el jove futbolista va completar fins a dues assistències i un gol en trenta minuts per tal d’acabar el duel amb un resultat de quatre gols a un.

Xavi tornarà a disposar de Sergio Busquets pel mig del camp

Un dels jugadors que tornarà, i molt probablement, com a titular a l’onze de Xavi serà el veterà migcampista del Barça Sergio Busquets. El català no va poder participar en el partit contra la Reial Societat, puix va ser expulsat en els darrers minuts del duel contra el Rayo Vallecano. El futbolista va haver de complir la sanció a la segons jornada de lliga. Per altra banda, el Barça arriba sense baixes al partit contra el Reial Valladolid i, si tot va bé, el tècnic de Terrassa podrà comptar amb el defensa Jules Koundé, que serà inscrit per aquesta jornada després que el francès es perdés els dos primers partits de lliga.

Horari i canal de TV per veure el Barça – Reial Valladolid

El Barça disputarà el següent partit de la temporada el diumenge 28 d’agost a l’Spotify Camp Nou contra el Reial Valladolid. El duel començarà a les 19:30 hores catalanes i es podrà seguir per televisió mitjançant la plataforma de DAZN. També es podrà seguir pel canal de DAZN que està disponible als operadors de Movistar+ i Orange TV. Així mateix, podreu trobar el directe, minut a minut, a la web de ‘El Món’ amb els comentaris de Lluís Pérez i, un cop finalitzi el partit, trobareu la crònica del duel escrita per Joan Pol Alcaraz.