‘Déja vu’ gironí a Mallorca (1-0)

La defensa del Girona s’adorm en el temps afegit i permet que el Mallorca s’imposi en el 92’

Quan més mal fa, en l’últim alè. El Girona no és capaç de resistir en els darrers compassos i acaba caient en el 92’ a Mallorca. Els de Francisco quallen un bon partit al Visit Mallorca Stadium però pequen de passarells en el temps afegit i veuen com Amath Ndiaye els deixa amb un pam de nas (1-0). Els últims minuts, el darrer batec, torna a deixar el Girona a l’estocada.

Era el dia per donar un cop de puny sobre la taula, per demostrar que el triomf davant l’Espanyol no havia estat un miratge. I en primera instància, el Girona hi ha cregut. Jugant de tu a tu al colíder de Segona, els de Francisco han deixat clar des del primer moment que sortirien a guanyar. Pablo Moreno, de fet, ha vist com el col·legiat li anul·lava una diana en fora de joc i Mamadou Sylla fregava la diana en una rematada que ha marxat desviada per molt poc.

A la represa, el Girona ha sabut resistir fins al 90’. Ha estat aleshores, però, quan les cames dels catalans han defallit. Dani Rodríguez, amb el Mallorca bolcat, ha aprofitat que la defensa gironina estava endormiscada i, després d’una gran jugada, ha servit el gol en safata a Amath Ndiaye (1-0). Creu per al Girona.

Més informació

Nou comentari