Món Esport
‘Déja vu’ gironí a Mallorca (1-0)
  • CA

Quan més mal fa, en l’últim alè. El Girona no és capaç de resistir en els darrers compassos i acaba caient en el 92’ a Mallorca. Els de Francisco quallen un bon partit al Visit Mallorca Stadium però pequen de passarells en el temps afegit i veuen com Amath Ndiaye els deixa amb un pam de nas (1-0). Els últims minuts, el darrer batec, torna a deixar el Girona a l’estocada.

Era el dia per donar un cop de puny sobre la taula, per demostrar que el triomf davant l’Espanyol no havia estat un miratge. I en primera instància, el Girona hi ha cregut. Jugant de tu a tu al colíder de Segona, els de Francisco han deixat clar des del primer moment que sortirien a guanyar. Pablo Moreno, de fet, ha vist com el col·legiat li anul·lava una diana en fora de joc i Mamadou Sylla fregava la diana en una rematada que ha marxat desviada per molt poc.

A la represa, el Girona ha sabut resistir fins al 90’. Ha estat aleshores, però, quan les cames dels catalans han defallit. Dani Rodríguez, amb el Mallorca bolcat, ha aprofitat que la defensa gironina estava endormiscada i, després d’una gran jugada, ha servit el gol en safata a Amath Ndiaye (1-0). Creu per al Girona.



Més notícies
El Girona s'imposa per la mínima a l'Espanyol a Montilivi | Girona FC
Somriures i llàgrimes en el derbi català (1-0)
Notícia: Somriures i llàgrimes en el derbi català (1-0)
Comparteix
El Girona s’endú per la mínima el derbi català en un partit marcat per la desena d'ocasions clares que ha perdonat l'Espanyol
El Girona cau per la mínima davant el Vila-real i s'acomiada de la Copa | Villarreal CF
El Girona s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt (0-1)
Notícia: El Girona s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt (0-1)
Comparteix
Els de Francisco planten cara a tot un Vila-real però acaben caient per la mínima a Montilivi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa