Món Esport
El VAR espatlla la festa al Girona (1-1)

El Girona ha sumat un punt després d’empatar a un a Montilivi contra el Lugo. Els gironins han aconseguit avançar-se després del descans per mitjà de Nahuel Bustos, però Manu Barreiro ha igualat el duel al tram final. Tot i que aquest resultat no deixa gaire satisfets els catalans, l’equip de Míchel segueix a la zona de play-off d’ascens.

Els locals han començat dominant el partit. De fet, el porter del Lugo, Oscar Whalley, ha hagut de fer dues bones intervencions al començament del duel. Al minut 20, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Girona per unes mans a l’àrea del Lugo, però des de la sala del VAR han advertit al col·legiat que la infracció no existia. La jugada era força dubtosa i, finalment, l’àrbitre ha decidit anul·lar el penal després de revisar l’acció al monitor.

Abans del descans, Oscar Whalley ha tornat a intervenir per impedir que Álex Baena obrís el marcador en una jugada d’un contra un. Qui sí que ha aconseguit marcar és Santi Bueno gràcies a un bon cop de cap després d’un servei de falta. Però el VAR ha tornat a sufocar l’eufòrica local. Des de la sala de vIdeoarbitratge han ordenat a l’àrbitre que anul·lés el gol per fora de joc.

El Girona s’ha avançat poc després del descans. Álex Baena ha fet una gran centrada per a Nahuel Bustos, que ha rematat al primer toc per enviar la pilota al fons de la xarxa. A partir del gol dels catalans, el Lugo ha dominat el partit i ha estat a punt d’empatar amb un tir de Chris Ramos que s’ha estavellat al pal. Els gallecs han obtingut el seu premi a la insistència al minut 80, quan Manu Barreiro ha igualat el marcador després de caçar un refús d’Ortolà a l’interior de l’àrea. El Girona ha tingut l’oportunitat de sumar els tres punts amb una rematada de Bernardo, però el xut del colombià s’ha estavellat al travesser.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé no es presenta a l’entrenament del Barça
Notícia: Dembélé no es presenta a l’entrenament del Barça
Comparteix
El club ha explicat que el francès pateix una indisposició gàstrica
Els jugadors de l'Elx celebren un gol | Elx CF
Dos catalans li pispen dos punts al Madrid (2-2)
Notícia: Dos catalans li pispen dos punts al Madrid (2-2)
Comparteix
Édgar Badia i Pere Milla han estat claus perquè l'Elx sumés un punt al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa