Món Esport
El PSG, a punt de fer una de les incorporacions del segle

El Paris Saint-Germain estaria molt a prop de contractar Zinedine Zidane com a entrenador pel seu primer equip masculí. Tal com ha informat el mitjà Telefoot, després d’unes negociacions, el club i l’entrenador estarien molt a prop d’arribar a un acord. Encara no han transcendit les xifres del possible contracte, però en tot cas seria una de les incorporacions del segle. I és que el francès és un dels tècnics amb més trofeus de UEFA Champions League guanyats, i aquesta és just la competició amb la qual els xeics qatarians que lideren el projecte estan obsessionats.

De fet, segons les mateixes informacions, aquest és un objectiu d’aquests i no del nou director esportiu dels parisencs, Luis Campos. Aquest volia contractar el tècnic del Niça, Christophe Galtier, qui va arrabassar la temporada 2020/2021 la Ligue 1 als blau-i-vermells entrenant el Lille i qui, en poques paraules, ha tingut una línia ascendent al futbol del país veí.

Qatar i França, obsessionats amb Zinedine Zidane

Tot i això, com explica Telefoot, l’emir del Qatar i propietari del PSG, Tamim bin Hamad Al Thani, i el president del club, Nasser Al-Khelaïfi, estan obsessionats amb fitxar un dels homes més influents de la història del futbol. I també ho està un home influents de la política francesa: el president Emmanuel Macron. I és que en una entrevista a RMC Sport, el dirigent va anunciar que “no he parlat amb Zidane, però sento una immensa admiració per ell, com a jugador i com a entrenador. Ens agradaria molt tenir al campionat francès un esportista i entrenador d’aquest talent que va ser capaç de portar tres grans copes d’Europa que desitgem molt per als nostres clubs

Parlar de Zidane és parlar de triomfs. El marsellès ho va guanyar tot com a jugador i des de l’any 2016 ho ha guanyat tot amb el Madrid com a tècnic. Les tres copes d’Europa consecutives que va assolir van demostrar que si bé no és el tècnic amb més recursos tàctics, sí que sap com gestionar vestuaris amb estrelles.

I és que va aterrar al primer equip madridista provinent del filial, i després que el tècnic espanyol Rafa Benítez no aconseguís dur a bon port l’equip. Per tant, això atorga més mèrit les seves victòries continentals i nacionals, i és probablement el que necessita el PSG: un líder que connecti bé amb la plantilla. Amb els Kylian Mbappé, Leo Messi i companyia. Ja ha quedat demostrat que Mauricio Pochettino no ho ha pogut fer.

També seria una de les incorporacions pel component de la rivalitat entre els parisencs i l’equip de l’ànima de Zidane: l’Olympique de Marsella. Zidane, que actualment no té equip, va néixer a Marsella, es va formar a les seves categories inferiors i va donar les seves primeres passes a l’equip del sud francès. Els darrers anys s’havia especulat amb aquest possible moviment, però tot feia indicar que ell s’hi negaria. Ara, però, les coses poden haver canviat.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
El PSG clava una punyalada per l’esquena a Sergio Ramos
Notícia: El PSG clava una punyalada per l’esquena a Sergio Ramos
Comparteix
Luis Campos, nou director esportiu del club francès, li està buscant un substitut a l'eix de la defensa
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Notícia: La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Comparteix
El club francès busca fer un cop de timó aquest estiu per tornar a lluitar per la Champions
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa