Món Esport
Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
  • CA

El tècnic egarenc Xavi Hernández ha atès diversos mitjans de comunicació després de l’empat del seu equip, l’Al-Sadd, contra l’Al-Duhail (3-3) en el que hauria de ser el seu últim partit a Qatar. A Esport3 ha confirmat les negociacions entre el Futbol Club Barcelona i l’entitat de Doha i a la Cadena SER ha deixat entreveure que és molt a prop de tornar al Camp Nou: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”.

De fet, en declaracions posteriors ha estat encara més clar i ha assegurat que “tothom sap quin és el meu desig”, insinuant, de forma bastant clara, que vol ser el nou entrenador del Futbol Club Barcelona. Ha afirmat que “tots dos equips estan obligats a entendre’s”. Per tant, el retorn de Xavi sembla qüestió d’hores.

A més a més, ha transcendit la informació d’una reunió entre la delegació enviada pel Barça, formada pel director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, i el vicepresident primer, Rafa Yuste, amb els agents i representants de Xavi Hernández. El resultat d’aquesta trobada hauria estat satisfactori i les dues parts haurien arribat a un acord per vincular el tècnic egarenc amb l’entitat blaugrana fins al 2024.

Tanmateix, posteriorment aquesta trobada s’hauria fet extensiva als dirigents de l’Al-Sadd i en aquestes negociacions no hi hauria hagut una resposta tan positiva. Marcada per la cordialitat, la trobada entre Yuste, Alemany i Turki Al-Ali, director general del club qatarià, no hauria obtingut els resultats desitjats pels blaugranes i des de Doha mantenen que Xavi es quedarà a l’Al-Sadd. Cal tenir en compte que, com que el president Joan Laporta no ha viatjat fins a Qatar per participar d’aquestes reunions, el propietari del club on entrena Xavi, Mohammed bin Hamad, tampoc no ha atès el que des de Doha s’ha qualificat com a “delegació administrativa” del Barça.



Més notícies
Xavi Hernàndez, després de renovar amb l'Al-Sadd | Europa Press
L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Notícia: L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Comparteix
Es refreda el fitxatge del tècnic egarenc pel Futbol Club Barcelona
Xavi Hernández i Núria Cunillera | Instagram
La imatge que confirma el fitxatge de Xavi pel Barça
Notícia: La imatge que confirma el fitxatge de Xavi pel Barça
Comparteix
Un amic de la família Hernández s'ha acomiadat d'ells a través de les xarxes socials

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a novembre 04, 2021 | 07:23
    Culé. novembre 04, 2021 | 07:23
    Benvolgut Xavi, tens moltíssimes probabilitats de sortir del Barça amb les mans al cap i per la porta falsa. Tu mateix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa