Món Esport
La imatge que confirma el fitxatge de Xavi pel Barça
  • CA

Ens trobem a les hores més calentes del fitxatge de Xavi Hernández com a nou entrenador del Futbol Club Barcelona. El director de l’Àrea de Futbol de l’entitat blaugrana, Mateu Alemany, i el vicepresident primer, Rafa Yuste, han viatjat a Qatar per reunir-se amb els dirigents de l’Al-Sadd i pactar la desvinculació del tècnic egarenc, la qual es tancarà sense cap suma econòmica entremig, però amb la promesa que el club qatarià i el Barça disputaran un partit amistós i que l’entitat culer no posarà impediments en un futur si Xavi vol tornar a Doha.

El Barça es manté completament hermètic sobre el desenvolupament d’aquestes negociacions i tampoc no es diu res sobre el fet que, finalment, el president Joan Laporta no hagi viatjat a Qatar. És per això que durant les darreres hores han sorgit algunes veus que dubten que l’arribada de Xavi a Barcelona estigui tan tancada com sembla. Tanmateix, un actor terciari en aquest cas ha desvetllat tots els dubtes al respecte i ha confirmat, probablement sense voler-ho, el fitxatge del tècnic egarenc pel Futbol Club Barcelona.

Concretament, Borja Tormo, un amic de la família de Xavi i especialment de la seva dona, Núria Cunillera, ha realitzat una publicació a les seves xarxes socials -una història d’Instagram- en la qual s’acomiada d’ella a Qatar i li desitja sort en el seu futur. D’aquesta manera, queda confirmat que la família Hernández abandonarà Doha durant els pròxims dies o fins i tot les pròximes hores. Tormo ha escrit: “Et trobarem a faltar! Però et vindrem a veure allà on siguis!”. La vida de la família de Xavi a Qatar ha estat molt plena i feliç, així que fer aquest pas d’abandonar la que ja era casa seva per tornar a Catalunya és també una aposta personal molt important que s’ha de tenir en compte.

Mensaje de despedida a la esposa de Xavi


Més notícies
Xavi Hernández, durant la seva etapa de futbolista | FC Barcelona
Tot a punt pel fitxatge de Xavi
Notícia: Tot a punt pel fitxatge de Xavi
Comparteix
El tècnic egarenc dirigirà avui el que hauria de ser el seu últim partit amb l'Al-Sadd
Xavi Hernàndez presenta el seu campus de futbol | Europa Press
Revelat un nou fitxatge que demanaria Xavi per al Barça
Notícia: Revelat un nou fitxatge que demanaria Xavi per al Barça
Comparteix
El tècnic egarenc estaria molt interessat en l'arribada de Dani Olmo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa