Món Esport
L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
  • CA

L’Al-Sadd de Doha ha emès un comunicat per anunciar que la intenció del club qatarià és mantenir el tècnic Xavi Hernández a la banqueta i no deixar-lo marxar al Futbol Club Barcelona. Així ho ha expressat el director general de l’entitat aràbica, Turki Al-Ali, que ha escrit a les xarxes socials que “la posició del club és clara i no podem deixar que marxi en un moment tan important de la temporada”. A la vegada, Al-Ali ha confirmat que els dirigents del Barça Rafa Yuste i Mateu Alemany s’han reunit amb ells i assegura que “ho respectem”.

Cal tenir en compte que aquest comunicat s’ha emès en el mateix moment en què Xavi Hernández estava dirigint el que hauria d’haver estat el seu darrer partit a l’Al-Sadd, cosa que ara mateix no està tan clara com abans. L’equip de Doha iniciarà una aturada de dos mesos a partir del final d’aquest duel, així que el “moment tan important de la temporada” al qual fa referència el club podria ser el mateix partit contra l’Al-Duhail, que enfronta el primer contra el segon classificat de la lliga qatariana. En aquest sentit, es podria entendre aquest missatge com una advertència al Barça que fins que no acabi l’enfrontament en qüestió, no hi haurà negociació, o fins i tot que s’haurà de pagar la clàusula de rescissió milionària per deixar-lo marxar.

D’altra banda, Rafa Yuste i Mateu Alemany, durant el partit en qüestió, s’han reunit amb els agents de Xavi Hernández per tancar el seu fitxatge pel Barça. Fins ara, tots els inputs que havien arribat anaven en la direcció que l’arribada del tècnic egarenc era qüestió d’hores. Ara caldrà veure si l’Al-Sadd senzillament està utilitzant aquesta estratègia per mantenir l’honor i endurir la seva postura o si finalment s’hauran de trencar les negociacions.



Més notícies
Sergi Barjuan, entrenador interí del Barça | Europa Press
Barjuan revela la seva xerrada emotiva abans del partit contra el Kíev
Notícia: Barjuan revela la seva xerrada emotiva abans del partit contra el Kíev
Comparteix
"He apel·lat als sentiments", ha assegurat
Xavi Hernández i Núria Cunillera | Instagram
La imatge que confirma el fitxatge de Xavi pel Barça
Notícia: La imatge que confirma el fitxatge de Xavi pel Barça
Comparteix
Un amic de la família Hernández s'ha acomiadat d'ells a través de les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa