Món Esport
Barjuan revela la seva xerrada emotiva abans del partit contra el Kíev
  • CA

Sergi Barjuan, entrenador interí del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació després d’aconseguir la victòria vital contra el Dinamo de Kíev a la fase de grups de la UEFA Champions League. La importància de sumar els tres punts era cabdal perquè els blaugranes poguessin tenir opcions de classificar-se per als vuitens de final de la competició europea i Barjuan ha explicat com ha motivat els futbolistes perquè en fossin conscients: “En la xerrada prèvia, com a culer que soc, els hi he dit que era un partit molt important per al club. He apel·lat als sentiments i els jugadors de la Masia ho han entès. No sé si ha funcionat, però com a mínim hem guanyat”.

Barjuan, que des del primer moment s’ha presentat com a home de club, sabia que la part crucial de la seva tasca a la banqueta blaugrana era guanyar contra el Dinamo de Kíev, així que s’ha mostrat molt satisfet al respecte: “S’havia d’aconseguir el triomf por lo civil o por lo criminal. A més a més, com ja havia dit a la prèvia, aquesta victòria també tindra un impacte positiu en el futur immediat del club, ja que “això ens ajuda a treballar millor de cara als pròxims partits”.

Barjuan també ha valorat molt positivament l’aportació de futbolistes com Ansu Fati, Pablo Gavi o Ousmane Dembélé. Respecte al primer ha dit que “té una cosa que el diferencia que és la qualitat per marcar gols”. També ha aplaudit “la intensitat tan clara i forta que té Gavi”, tot i que ha jugat en una posició que no és la seva. Finalment, sobre Dembélé, qui tornava després de quatre mesos de lesió, ha destacat que és “un jugador diferent” i que “et capta gairebé sempre dos rivals i té la capacitat de veure qui està alliberat”.



Més notícies
Ansu Fati, durant el partit contra el Dinamo de Kíev | FC Barcelona
Ansu evita una nova tragèdia blaugrana a la Champions (0-1)
Notícia: Ansu evita una nova tragèdia blaugrana a la Champions (0-1)
Comparteix
El Barça guanya la seva particular 'final' contra el Dinamo de Kíev a la fase de grups de la Lliga de Campions
Dembélé entra al terreny de joc per escalfar | FC Barcelona
Dembélé: una tornada curta, però efectiva
Notícia: Dembélé: una tornada curta, però efectiva
Comparteix
El francès ha disputat 25 minuts a Kíev després de més de cinc mesos sense jugar amb el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa