Dembélé: una tornada curta, però efectiva

Ousmane Dembélé ha vestit la samarreta blaugrana per primera vegada aquesta temporada en la victòria del Barça al camp del Dinamo de Kíev. El davanter francès no jugava un partit amb el Barça des del passat 22 de maig. El francès ha entrat al camp al minut 65, just després que l’àrbitre decidís anul·lar un penal que havia assenyalat a favor del Barça amb l’ajuda del VAR.

El davanter s’ha mostrat actiu en tot moment. Només sortir ha intentat una centrada que ha acabat a les mans del porter rival. Dembélé ha tractat de desfer-se de rivals des que ha entrat al camp i no ha parat d’intentar ajudar l’equip a avançar línies. L’atacant ha estat testimoni directe de la jugada del gol del Barça. Mingueza sembla que buscava al francès en una centrada que ha refusat la defensa i que li ha caigut als peus a Ansu Fati. El jove futbolista ha estat l’encarregat de fer un cacau per batre Bushchan a l’únic gol dels blaugranes.

Però, Dembélé no n’ha tingut prou amb el 0 a 1 i ha volgut aportar més i il·lusionar la parròquia culer. Poc després del gol, l’extrem ha intentat una jugada individual i ha aconseguit arribar fins a l’àrea. Però el seu xut ha estat molt tou i l’ha aturat fàcilment el porter local. La seva presència ha estat molt profitosa pel Barça als minuts finals, ja que ha aconseguit allunyar la pilota de l’àrea catalana per mitjà de la seva velocitat quan pitjor ho estava passant el seu equip.

La millor acció de Dembélé a Kíev ha arribat al temps afegit. El davanter ha servit una gran passada per a Balde a l’interior de l’àrea. El lateral ha rebut la pilota, però no ha trobat angle per rematar i ha fet una centrada massa forta. El francès s’ha sentit amb confiança i ha provat una jugada individual a l’últim minut del partit. Però el defensa rival li ha pispat la pilota fàcilment i el davanter ha anat directament a terra. Tot i aquest final còmic, podem dir que Dembélé ha generat bones expectatives amb la seva tornada i ha mostrat ganes de recuperar el seu nivell d’una vegada per totes. Veurem si per fi aquest intent és el bo.