Ultres del Marsella assalten la ciutat esportiva i agradeixen un futbolista del primer equip

Els aficionats de l'equip francès també han intentat incendiar el camp d'entrenament

Sidral dels grossos a la ciutat esportiva Robert Louis-Dreyfus de l’Olympique de Marsella. Uns 300 ultres de l’equip de futbol francès han assaltat el camp d’entrenament del primer equip i han protagonitzat diversos incidents violents per demanar la dimissió del president del club, Jacques-Henri Eyraud, i la seva junta directiva.

En primer lloc, la intenció dels ultres ha estat incendiar la gespa del camp d’entrenament. Ho han intentat amb bengales llançades des de la distància, però no ho han aconseguit. La policia ha intervingut i hi ha hagut enfrontaments entre les dues parts. Com a conseqüència, 25 persones han estat detingudes i el partit que havia de jugar l’Olympique de Marsella aquest vespre contra el Rennes, a les 21:00 hores, ha estat suspès.

A més a més, el futbolista càntabre Álvaro González, qui ja va ser notícia al començament de temporada quan va proferir insults racistes a Neymar Jr, hauria intentat aturar l’assalt i hauria estat atacat. Segons informa la Cadena SER, González hauria estat agredit per unes deu persones i fins i tot l’haurien robat. Malgrat tot, es trobaria en un bon estat de salut i no hauria patit conseqüències greus.

Més informació

Nou comentari