Món Esport
El PSG continua flirtejant amb Messi per desestabilitzar el Barça
  • CA

L’eliminatòria de vuitens de la Champions League entre el Barça i el PSG s’apropa i, des de París, continuen intentant desestabilitzar el club blaugrana amb declaracions sobre el futur de Leo Messi. L’últim a parlar del capità culer ha estat Leandro Paredes. En unes declaracions recollides pel diari italià El Corriere dello Sport, el migcampista ha assegurat que no vol marxar del Parc dels Prínceps i que espera que en els pròxims mesos hi aterri el millor jugador del món.

“Estaria bé tenir Messi aquí. Només dependrà d’ell i de la decisió que prengui. El PSG està intentant convèncer-lo. Ser entrenat per un tècnic del teu país [Pochettino] i tenir la possibilitat de jugar amb en Leo és una gran oportunitat. Espero que es produeixi”, ha apuntat Paredes. Les paraules del futbolista se sumen a les del director esportiu del club francès, que va deixar molt clar la setmana passada que a París estan interessats, i molt, a obtenir els serveis de l’astre blaugrana.

Mentrestant, Messi continua centrat en la pilota. Després de complir els dos partits de sanció per la seva expulsió a la final de la Supercopa d’Espanya, el capità està preparat per reaparèixer i ajudar l’equip de Koeman a lluitar pels objectius marcats. Sobre el seu futur ja va dir que no prendrà cap decisió fins al final d’aquesta temporada.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Els colors blau i grana, desapareguts lluny del Camp Nou
Notícia: Els colors blau i grana, desapareguts lluny del Camp Nou
Comparteix
El Barça no ha vestit mai la primera equipació fora de casa ni a la Lliga ni a la Champions
Els jugadors del Barça celebren el gol de De Jong contra l'Elx | Europa Press
Llei del mínim esforç del Barça a Elx (0-2)
Notícia: Llei del mínim esforç del Barça a Elx (0-2)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta el Martínez Valero gràcies als gols de De Jong i Riqui Puig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa