La UEFA inscriu el Barça i el Madrid a la pròxima Champions

Ceferin no ha pogut castigar els clubs que continuen vius en el projecte de la Superlliga

Després que el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid i la Juventus de Torí es mantinguessin ferms en la seva determinació de tirar endavant el projecte de la Superlliga, la UEFA, presidida per Aleksander Ceferin, va deixar molt clar que hi hauria represàlies. La més gran de totes va ser una amenaça a aquests tres clubs de fer-los fora de la Champions League de la temporada vinent si no es feien enrere.

En un primer moment la UEFA estava convençuda que podria aconseguir-ho, però la Justícia ha acabat amb les esperances de Ceferin i companyia. Després que els jutjats madrilenys i suïssos advertissin aquest organisme que, de sancionar Barça, Madrid i Juve estarien incorrent en un delicte d’abús de poder, la UEFA s’ha acabat fent enrere i ha inscrit els tres equips a la Champions de la pròxima temporada.

Segons ha pogut saber El Món, el Futbol Club Barcelona va rebre ahir dimarts 15 de juny una notificació de la Federació Espanyola de Futbol que li feia saber que la RFEF havia rebut una carta en la qual la UEFA convidava l’equip blaugrana a participar de la pròxima Champions League. El Reial Madrid també figurava entre els clubs invitats. S’espera que succeeixi el mateix amb la Juventus de Torí.

Més informació

Nou comentari