El gest de Cristiano amb Coca-Cola que pot causar un gran problema a la UEFA

El futbolista portuguès ha apartat una ampolla d'aquest refresc del seu davant en una roda de premsa

Cristiano Ronaldo és conegut per anar a la seva. Això fa que moltes vegades pugui resultar irritant, però en altres ocasions té gestos que poden resultar còmics o que fins i tot poden ser aplaudits per segons quines persones. En una roda de premsa de l’Eurocopa, Cristiano s’ha convertit en protagonista per una acció molt curiosa.

El futbolista portuguès, just abans de començar a parlar amb els mitjans de comunicació, ha vist que davant seu tenia dues ampolles de Coca-Cola. La famosa marca de refrescos és un dels patrocinadors de la competició i per això eren damunt de la taula. Cristiano, amb cara seriosa, ha apartat les ampolles i ha dit que ell només beu aigua.

Cristiano ja havia dit en alguna ocasió que no li agrada que els refrescos ensucrats tinguin tanta popularitat i que ell ni en pren ni en dona al seu fill. Ara bé, cal tenir en compte que Coca-Cola és un patrocinador de l’Eurocopa i això pot ocasionar un problema a la UEFA, ja que en una de les rodes de premsa més seguides, un producte que hi havia de ser per contracte no hi era. De moment, l’empresa nord-americà ja ha contestat a la defensiva i ha assegurat que els seus productes no són dolents per a la salut.

Més informació

Nou comentari