La primera reaparició pública d’Eriksen després del defalliment

"He de passar algunes proves a l'hospital, però em trobo bé", ha escrit

El futbolista danès Christian Eriksen ha estat el primer protagonista de l’Eurocopa. El seu defalliment al primer partit del seu equip contra Finlàndia, el dissabte passat, va tenir el món del futbol amb l’ai al cor durant tota la tarda. Una reanimació exemplar amb desfibril·lador li va salvar la vida sobre el terreny de joc quan ja estava “clínicament mort”, segons va informar el metge de la selecció danesa.

A poc a poc, la seva situació s’ha anat estabilitzant i, malgrat que ha de continuar ingressat a l’hospital on li estan fent proves per determinar què li va passar, Eriksen es troba bé. Tant és així que ha fet la seva primera reaparició pública des del desmai del dissabte passat. Ha estat a través de les xarxes socials. Ha publicat una imatge a Instagram on se’l veu bé.

Ha escrit: “Hola a tothom. Moltes gràcies pels vostres impressionants missatges i desitjos de recuperació des d’arreu del mín. Estic bé, tot i la meva situació. He de passar algunes proves a l’hospital, però em trobo bé. Ara, animaré els meus companys de la selecció danesa als pròxims partits”.

El futur d’Eriksen és molt incert i el metge de la selecció danesa ja va deixar clar que és probable que no pugui tornar a jugar a futbol. El més important serà determinar les causes del defalliment i saber si es va tractar d’algun fet circumstancial i evitable o si és una qüestió genètica.

Més informació

Nou comentari